Kendte17. januar 2022

Fans raser mod Katie Price: "Du burde få forbud mod at holde dyr!"

Den britiske fotomodel og tv-personlighed ser ud til at hygge sig med sin hund og hest. Men langt fra alle hendes følgere opfatter situationen som spor hyggelig
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega688733_001.jpg
 Foto: MEGA

Skandale-realitystjernen Katie Price er endnu en gang havnet i et stormvejr.

Mange af hendes følgere udtrykker nemlig bekymring over den måde, den dømte spritbilist behandler sin nyeste hund, som hun fik i sommer.

Hendes forlovede, 43-årige Carl Woods, delte en videosnas fra en tur i det fri, hvor 43-årige Katie Price ridder på en hest, mens hun har chihuahuaen Buddy siddende under sin vest.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/katie_price1.png

I en story, som Katie Price har delt, kommer hun ridende, mens hunden stikket sit hoved op fra vesten. (Foto: Instagram)

Da hun senere på dagen delte et foto med sine 2,6 millioner følgere, hvor hun møsser den lille hund, fyldes kommentarsporet op med kommentarer fra hendes harme fans.

"Hvorfor ridder du på hest med Buddy stukket ind under din jakke? Hvis din hest blev forskrækket, og du blev smidt af, ville den stakkels hund blive knust."

"Du burde få forbud mod at holde dyr"

"Hvor lang tid går der, før du bliver træt af den her?"

Artiklen fortsætter under opslaget …

Sådan lyder bare et lille udpluk af de knap 300 kommentarer, billedet har udløst.

Det er faktisk hver gang, hun deler et foto af hunden, at folk har behov for at dele deres bekymring i kommentarfeltet.

Hunde som gaver

Ifølge The Sun er bekymringen fra fansene med tiden blevet stigende. Katie Price har nemlig en dårlig historik, når det kommer til husdyr.

I 2020 blev hendes schæferhund Sparkle ramt af en bil, da den var undsluppet hendes hjem og løbet ud på vejen. Den blev dræbt i ulykken.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/mega684921_008.jpg
 Foto: MEGA

Flere af Katie Prices kæledyr er døde på ulykkelig vis. (Foto: MEGA)

Fem måneder senere mistede hundehvalpen Rolo livet i en tragisk ulykke, hvor den sad fast i en elektrisk sovesofa. Hvalpen havde hun købt i anledningen af sin datters 13-års fødselsdag.

Som en erstatning for Rolo gav hendes forlovede hende en fransk bulldog for at fejre, at de havde dannet par i et halvt år.

Den franske bulldog, som fik navnet Precious, gav hun væk sidste år til en tv-producer-ven. Hunden havde hun haft i mindre end et år, før hun gav den videre.

Men at flere hunde er døde under hendes varetægt, stopper hende dog ikke i at anskaffe sig nye.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/katie_price2.png

Det var Katie Prices forlovede, som filmede rideturen. (Foto: Instagram)

I dag ejer den 43-årige tv-personlighed chihuahuaen Buddy og vagthunden Blade, mens hendes forlovede har sin egen hund ved navn Sid.

Sponsoreret indhold