Kendte3. februar 2022

Fans rasede: Nu viser gravide Rihanna babybulen frem

Det er kun få dage siden, det stod klart, at den 33-årige sangerinde venter sit første barn, men fansene har allerede i stor stil efterspurgt at se meget mere til den gravide mave
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det var ganske glædelige nyheder som fans af den 33-årige Rihanna kunne læse mandag, da hun stod frem med en ganske gravid mave.

Det er sangerinden og kæresten A$AP Rockys første barn, hvorfor fans af både Barbados-skønheden og rapperen allerede i stor stil har efterspurgt endnu flere billeder af bulen.

I stedet delte Rihanna gerne glædeligt ud af andre billeder fra kamerarullen. Men det var ikke nok for hendes 120 millioner følgere på det sociale medie Instagram.

Tidlig torsdag morgen dansk tid tog hun sig dog endelig tid til at dele netop det.

- Sådan dukkede banden op til black history month, skriver hun kort til billedrækken, der blandt andet viser sangerinden stråle med bulen på badeværelset.

Artiklen fortsætter under opslaget

Trods det i skrivende stund kun er få timer siden, hun valgte at dele billederne med sine følgere, så har de allerede fået mere end ni millioner likes.

Det var altså i sandhed, hvad hendes fans efterspurgte.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega635005_013.jpg
 Foto: MEGA

Rihanna venter sig sit første barn, og hendes fans kan allerede ikke få nok af hende og babymaven. Foto: MEGA

Billederne har da også afstedkommet flere tusinde kommentarer om, hvor smuk hun ser ud og naturligvis endnu flere lykønskninger.

Rihanna har ellers de seneste måneder gjort en stor dyd ud af at gemme maven væk, så måske det er derfor sangfulglen lige skal vænne sig til tanken om, at nu ved hele verden, at hun venter sig.

Parret har været venner i årevis, men blev officielt kærester i slutningen af 2020.

Sponsoreret indhold