Kendte20. april 2023

Fans kan ikke tro det: Jessica Simpson ældes tydeligvis baglæns

Er hun virkelighedens Benjamin Button? Fans af den amerikanske sangerinde Jessica Simpson har svært ved at begribe, hvor gammel hun egentlig er
Popstjerne og designer Jessica Simpson.
Popstjerne og designer Jessica Simpson.
 Foto: Scanpix Denmark

LÆS OGSÅ: Jessica Simpsons vilde vægttab: Så tynd er hun nu

Hun var blot 19 år gammel, da hun sang sig ind i amerikanernes hjerter med singlen "I Wanna Love You Forever".

I dag er den blonde skønhed en voksen dame, som til juli runder 43 somre, men da Simpson onsdag delte en selfie med sine mere end 6,2 millioner Instagram-følgere, fik fans sig noget af en overraskelse.

Med perfekt makeup og fine lokker ser den succesfulde designer lige ind i kameraet, og både fans og følgere har i den grad svært ved at begribe, at Jessica Simpson altså ikke længere er i starten af 20'erne.

- Hun ældes bogstaveligt talt baglæns, lyder dommen fra en følger i kommentarsporet.

Der er dog også dem, der slet ikke kan kende Simpson og derfor skriver, at hun på ingen måde ligner sig selv, og i den forbindelse er der flere, der forsvarer popstjernen.

- Stop med at hate på hende! Har I ikke læst hendes bog om, hvordan hun har brugt de sidste tyve år på at kæmpe med kropsproblemer? Det her hjælper ikke. Vær søde, og hvis I ikke kan være søde, så lad være med at sige noget overhovedet, skriver en følger.

Jessica Simpson har tidligere fortalt åbent om hendes store vægttab. Et vægttab, der har resulteret i, at Simpson har formået at smide mere end 45 kilo over en årrække.

I 2019 afslørede hun, at hun besøgte en kostvejleder, som hjalp med at få styr på spisevanerne.

Jessica Simpson
 Foto: Instagram (Jessica Simpson)

- Jeg blev nødt til at få styr på mine spisevaner, fortalte hun dengang til Extra.

Jessica Simpson er gift med den tidligere fodboldstjerne Eric Johnson på 43. De har været gift siden 2014 og har sammen tre børn.

Sponsoreret indhold