Kendte23. november 2019

Fans ikke i tvivl efter Caitlyn Jenner bommert: Kylie Jenner er gravid

Det er nemt at komme til at tale over sig, når kameraerne ruller. Forleden kom Caitlyn Jenner muligvis til at afsløre, at datteren Kylie Jenner er gravid for anden gang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-11-23_kl._12.22.39.png
 Foto: MEGA

Som vi kender det fra diverse realityprogrammer, så man hurtigt komme til at tale over sig, når kameraerne ruller.

Lige præcis det har Caitlyn Jenner måtte indse, efter hendes lille fortalelse i det britiske tv-show: "I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here!".

I Danmark kender vi programmet som "Jeg er en celebrity... Få mig væk herfra!".

Med kendte ansigter som Amin Jensen, Brian Nielsen, Anni Fønsby og Stine Kronborg var der store forventning til TV3-programmet, som der dog kun blev lavet en enkelt sæson af.

I Storbritanien derimod har programmet kæmpe succes, og det trækker altså store internationale navne som blandt andre Caitlyn Jenner.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega242054_002.jpg
 Foto: MEGA

Caitlyn Jenner er som bekendt far til Kylie Jenner (Foto: MEGA)

Og det er altså i det seneste program, at Cailtlyn har talt over sig og måske afsløret, at Kylie Jenner venter et barn mere. Det skriver Mirror.

På et tidspunkt bliver Cailtyn spurgt af en af de andre deltagere, hvor mange børnebørn hun har. Svaret er det, som får de mange Kardashian- og Jenner-fans til at gå amok.

- 20 til december, lød det fra Caitlyn, som grinende tilføjede, at folk kalder hende "Boom Boom".

Den bemærkning fik straks seerne til at gå i stalker-mode, da Caitlyn ved den seneste optælling "kun" havde 18 børnebørn.

Ifølge Mirror er det især på de sociale medier, at den uheldige bemærkning bliver tolket som, at det er Kylie Jenner, som venter sit andet barn.

Sponsoreret indhold