Kendte30. januar 2024

Fans i chok: Jennifer Lopez flasher brystvorter og vilde mavemuller

Den får ikke for lidt i sangerindens nye musikvideo, hvor hun vrider sin veldrejede og misundelsværdige krop på alle mulige måder
Jennifer Lopez attends the 81st Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills, California, U.S., January 7, 2024. REUTERS/Mike Blake
Jennifer Lopez efterlader ikke meget til fantasien i sin nye musikvideo.
 Foto: Mike Blake/Reuters/Ritzau Scanpix

Det kan godt være, at Jennifer Lopez har rundet de 54 år, men det er som om, at hendes krop ikke rigtig er fulgt med tiden.

Sangerinden er i hvert fald stadig i så vanvittig god form, at hun vist kan imponere de fleste i alle aldersgrupper.

Det viser hun tydeligt frem i sin nye musikvideo for remixet af sangen "Can't Get Enough", der udkom mandag. Her efterlader stjernen ikke meget til fantasien.

Det skriver The Sun.

Ifølge det britiske medie viser Jennifer Lopez både brystvorter samt et sæt ekstremt veltrimmede mavemuller frem i videoen, hvor man blandt andet ser hende vride sig i en seng.

Man ser hende også iført en minimal bikini ved poolen med en sixpack, der vist kan få de fleste fitnessfyre til at sukke af misundelse.

På sociale medier er folk da også fået noget nær amok over Jennifer Lopez' nye musikvideo.

Især på X er det strømmet ind med opslag fra fans, der ikke kan være i sig selv i begejstringen over, hvor meget gas sangerinden giver den.

Jennifer Lopez har lavet "Can't Get Enough"-remixet med den Grammy-nominerede rapper Alyssa Michelle Stephens, der er bedst kendt som Latto.

Jennifer Lopez delte selv forleden en lille teaser til musikvideoen på Instagram.

Her bliver hun dog bestemt ikke hyldet i lige så stor stil, som hun gør på X. I kommentarfeltet er det nemlig strømmet ind med beskeder fra folk, der mener, at hun viser for meget hud.

- Ved du godt selv, at du har en teenagedatter?, skriver en for eksempel.

- Hun har ingen respekt over for sig selv, sin mand eller sine børn, lyder det fra en anden.

Herunder kan du se hele musikvideoen:

Sponsoreret indhold