Kendte11. juli 2020

Fans i chok: Har Demi Moore toilet i stuen?

Den 57-årige skuespillerinde havde højst sandsynligt ikke regnet med så vilde reaktioner, da hun for nylig delte et par billeder på Instagram
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/demi_moore.jpg
 (Foto: MEGA)

Det kan være vanskeligt at få det hele til at gå op i en højere enhed, når man arbejder hjemme. Det har mange mennesker formentlig erfaret efter flere måneder i coronalockdown og hjemmekontor i privaten.

Men ikke desto mindre ville den garvede skuespillerinde Demi Moore vise sine mere end 1,8 millioner følgere på Instagram, at hun på nuværende tidspunkt arbejder hård på at gøre sin nye popcast ”Dirty Diana” færdig.

Billederne fik dog hurtigt hendes mange fans til at reagere på indretningen i stedet – og særligt de få meter fra toilet til sofa.

- Jeg er glad for endelig at kunne dele, hvad jeg har arbejdet på, skriver skuespillerinden til de to billeder, hvor hun sidder i en sofa kun få meter fra toilettet.

Artiklen fortsætter under Instagram-opslaget …

- Jeg er vild med, at du arbejder på dit badeværelse, skriver en fan uden at kommentere på det egentlige budskab.

- Jeg kan ikke vurdere, om der er en sofa på badeværelset eller et toilet i stuen, skriver en anden undrende, mens flere kommentarer med samme ordlyd pryder kommentarfeltet til opslaget.

Heldigvis er flere følgere også spændte på at lytte til den podcast, som Demi Moore annoncer, bliver offentliggjort mandag den 13. juli.

Lyt til traileren af podcasten ”Dirty Diana” nedenfor:

Sponsoreret indhold