Kendte27. maj 2023

Fans helt oppe at køre: Sharon Stone flasher bagdel

She still got it...
Sharon Stone vækker opsigt med nyt bikinibillede.
Sharon Stone vækker opsigt med nyt bikinibillede.
 Foto: Chris Pizzello/Invision/AP

Sharon Stone fik sit helt store gennembrud på det store lærred med filmen "Basic Instinct", hvor hun i en ikonisk scene bliver filmet op under kjolen uden trusser på.

Det er nu over 30 år siden, at scenen blev optaget, og Sharon Stone har rundet de 65 år, men hun kan tilsyneladende stadig få folk til at salve over hende.

I hvert fald er det lige præcis, hvad skuespillerinden har gjort med et nyt billede på Instagram.

På billedet kan man se Sharon Stone stå foran spejlet iført intet andet end en g-strengs-bikini, der ikke efterlader meget til fantasien.

Det skriver Page Six.

I kommentarfeltet er det strømmet ind med beskeder fra fans, der er helt oppe at køre over det letpåklædte billede af skuespillerinden.

- Jeg er nu blevet lesbisk, skriver en kvinde for eksempel.

- Gift dig med mig, lyder det fra en anden begejstret type.

Selvom Sharon Stones gennembrud kom som følge af hendes sexede rolle i "Basic Instinct", så er det ikke en tid, som skuespillerinden udelukkende tænker positivt tilbage på.

For nylig afslørede hun nemlig, at hun blev presset og snydt til at lave den ikoniske scene, hvor hun bliver filmet op under kjolen.

Ifølge Sharon Stone blev hun lovet af instruktøren, Paul Verhoeven, at man ikke ville kunne se hendes kønsdele i filmen, men at hun blot skulle fjerne sine trusser, således at stoffet ikke reflekterede lyset.

Skuespillerinden har også afsløret, at filmen fra 1992 var medafgørende til, at hun mistede forældremyndigheden over sin søn.

- Dommeren spurgte ham, min lille søn, om han vidste, at hans mor lavede sex-film, fortalte Sharon Stone tidligere på året.

- Det var den slags misbrug af systemet, jeg blev udsat for, og den slags mor, jeg blev betragtet som, bare fordi jeg lavede den film.

Sharon Stone adopterede sin søn, Roan, med sin daværende mand, Phil Bronstein, i 2000. Retten afviste hendes anmodning om fuld forældremyndighed, da parret blev skilt i 2003.

Sponsoreret indhold