Kendte21. august 2021

Fans gør store øjne over nyt billede af Alex Rodriguez: Er det ikke Jennifers bil?

Noget tyder på, at verdensstjernen Jennifer Lopez ikke alene har forladt den tidligere baseballspiller for sin gamle flamme Ben Affleck, men også ladet sin bil stå
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hendes kærlighed koster ikke noget.

Alligevel fik J. Lo en racerrød Porsche forærende i fødselsdagsgave fra ekskæresten Alex Rodriguez, da hun i 2019 fyldte 50 år.

Og nu er fans i vildrede over et nyt billede hos den forhenværende baseballstjernes Instagram.

- Jeg er helt nede på jorden, skriver den 46-årige tidligere Yankees-spiller under et billede, hvor han poserer foran den røde øse.

Behold du bare den

For er det ikke den samme bil? Og kan det passe, at Jennifer Lopez har ladet luksuskøretøjet stå i A-Rods garage? Eller har han ligefrem bedt hende om at aflevere den dyre gave tilbage, da de for nyligt gik hver til sit.

Fans spekulerer i al fald løs i kommentarerne under Rodriguez’ billede.

- Det lader til, at hun ikke kun skred fra dig, men også bilen, skriver en af hans følgere.

En anden forestiller sig, at Lopez ikke lige have plads i flytningen, og derfor efterlod Porschen.

- Hun gav dig både bilen og ringen tilbage, hahahaha.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/jlo.png
 Foto: Instagram, Jennifer Lopez

Jennifer fik bilen i 50-års fødselsdagsgave af A-Rod.
(Foto: Instagram, Jennifer Lopez)

J. Lo unfollower

Den pensionerede sportsmand forærede ”Jenny From the Block”-hitmageren den eksklusive bil tilbage i 2019, da hun fejrede rund fødselsdag på Star Island. Sådan en bil koster lige i omegnen af 900.000 danske kroner.

Det lyder ellers ikke, som om A-Rod har svært ved at holde modet oppe efter det store brud med popstjernen Jennifer Lopez tidligere på året.

- Jeg havde fem års fantastisk liv og partnerskab, også med mine døtre, og vi lærte så meget, sagde han for nylig til Entertainment Tonight om forholdet til J.Lo.

Sangerinden og skuespilleren smuttede til fans store begejstring tilbage til sin tidligere romance, Hollywoodstjernen Ben Affleck, kort efter bruddet.

Og for nylig kom det desuden frem, at hun havde slettet samtlige billeder sammen med den 46-årige eks, ligesom Jennifer Lopez ikke længere følger Alex Rodriguez.

Sponsoreret indhold