Kendte29. januar 2024 (opd. 29. januar 2024)

Fans går AMOK: Taylor Swift og Travis Kelce kysser løs for åben skærm

Verdens måske mest omtalte kendispar i øjeblikket gav den gas med mundvandet, da Kansas City Chiefs natten til mandag spillede sig i årets Super Bowl
BALTIMORE, MARYLAND - JANUARY 28:
Taylor Swift kyssede løs på Travis Kelce, da han og Kansas City Chiefs natten til søndag spillede sig i Super Bowl.
 Foto: Patrick Smith/AFP/Ritzau Scanpix

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at Taylor Swift og NFL-spilleren Travis Kelce er et af de mest omtalte kendispar i verden i øjeblikket.

Natten til søndag dansk tid gav de to stjerner folk endnu mere at snakke om, da de ikke kunne holde fingrene fra hinanden.

Her kyssede de nemlig løs, da Travis Kelce og hans hold, Kansas City Chiefs, spillede sig i årets Super Bowl med en sejr over Baltimore Ravens.

Det skriver Page Six, ligesom sociale medier flyder over med videoklip og billeder af turtelduerne.

Her kan man blandt andet se Taylor Swift og Travis Kelce i et meget kærligt øjeblik, hvor de omfavner hinanden med fuld styrke, før de lader mundvandet løbe i et ømt kys.

Ifølge det amerikanske medie skal Travis Kelce have sagt: "Hvad så, søde?" til Taylor Swift, før han smed armene omkring hende i ren og skær glæde.

Romancen mellem Taylor Swift og Travis Kelce begyndte i sommers.

Her var NFL-spilleren til en af Taylor Swifts koncerter, hvor han forgæves forsøgte at give hende sit nummer.

Det lykkedes ham dog efterfølgende at komme i kontakt med sangerinden, og siden da er det gået stærkt.

Taylor Swift har således været til stede til flere af Travis Kelces kampe, hvor hun har tiltrukket sig massiv opmærksomhed, ligesom forholdet mellem dem har trukket spaltepladser uge efter uge.

Den massive opmærksomhed har dog også medført en del kritik fra folk, der mener, at Taylor Swift fjerner fokus fra sporten.

Dette er dog ikke noget, sangerinden umiddelbart virker påvirket af. I hvert fald udtalte hun følgende i december:

- Jeg er her kun for at støtte Travis og er ikke bevidst om, hvorvidt jeg bliver vist for meget (på tv, red.) eller ej.

- Når jeg er i et forhold, betyder det, at jeg vil se, hvad han elsker at lave. Vi støtter hinanden og dukker op for hinanden. Vi er ligeglade med, at der er andre mennesker. Vi er bare stolte af hinanden.

Travis Kelce og Kansas City Chiefs skal møde San Francisco 49'ers i Super Bowl, der løber over skærmen den 11. februar amerikansk tid.

Det vides endnu ikke med sikkerhed, om Taylor Swift dukker op til sæsonens største kamp, da hun har en koncert i Tokyo den 10. februar.

Ifølge amerikanske medier forlyder det dog, at sangerinden har tænkt sig at hoppe direkte på et privatfly efter koncerten, så hun kan nå at se finalen.

Sponsoreret indhold