Kendte18. april 2023

Fans går AMOK: Katy Perry hiver Kim Kardashians datter op på scenen

Kendisdatteren North West fik sig noget af en oplevelse, da hun og hendes kendte mor var til Katy Perry-koncert i Las Vegas forleden
Her giver Kim Kardashians datter, North West, den gas på scenen sammen med Katy Perry.
Her giver Kim Kardashians datter, North West, den gas på scenen sammen med Katy Perry.
 Foto: Kim Kardashian/Instagram

Det kan godt være, at hun er vant til at mænge sig med kendte mennesker, og at paparazzifotograferne står på lur for at få et billede af hende, men mon ikke, at Kim Kardashians datter alligevel var en smule overvældet forleden.

Her blev den niårige datter North West nemlig hevet op på scenen af Katy Perry, da denne afholdt koncert i Las Vegas.

Det skriver Daily Mail.

Ifølge det britiske medie løb koncerten over stablen lørdag.

En tilstedeværende fortæller, at Katy Perry inviterede North West på scenen til en såkaldt "walk-off"-konkurrence, mens Kim Kardashian sad tilbage blandt publikum og så på.

North West virkede ikke umiddelbart genert eller utilpas ved at stå foran så mange mennesker, der gik noget nær amok, da hun trådte op på scenen.

I hvert fald spurgte den niårige stille og roligt Katy Perry, om hendes veninder ikke også måtte være med, hvilket sangerinden gik med til.

Ifølge Daily Mail fortalte Katy Perry, at hun selv er stor fan af både North West og hendes kendte mor, fordi de ofte deler videoer på TikTok, hvor de synger sangerindens sange.

Det endte da også - ikke overraskende - med, at Katy Perry kronede North West som vinder af konkurrencen.

Kim Kardashian afslørede i weekenden, at turen til Las Vegas var en overraskelsestur for North West og datterens veninder.

Realitystjernen overraskede for få uger siden sønnen Saint med en fodboldtur til England med hans venner, hvor de så Arsenal spille.

Sponsoreret indhold