Kendte17. juni 2020

Fans er rasende: Snydt af "Gossip Girl"-stjerne

Fans troede Ed Westwick var klar til at medvirke i ny "Gossip Girl"-serie. I stedet vil han sælge ansigtsmasker
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ed-westwick.png
 Foto: MEGA

Det var en gruppe særdeles skuffede "Gossip Girl"-fans, der mandag kunne konstatere, at der ikke bliver noget glædeligt gensyn med fanfavoritten Chuck Bass i den kommende serie.

Fans havde ellers holdt vejret i ren spænding, efter Ed Westwick havde teaset sine følgere om en særlig overraskelse, der inkluderede bogstaverne "xoxo". Et udtryk, der blev brugt som en fast genganger i den oprindelige "Gossip Girl"-serie fra 2007.

Det fik straks alverdens "Gossip Girl"-entusiaster til at tro, at han var klar til at afsløre sin medvirken i det kommende reboot af ungdomsserien.

Men ak og ve. Ingen Chuck Bass bliver det til i denne omgang. I stedet er Ed Westwick indehaver af en bunke ansigtsmasker med bogstaverne "xoxo", som han rigtig gerne vil sælge til dig.

Og internettet? Ja, de er naturligvis ikke begejstrede. Reaktionerne på Eds offentliggørelse af ansigtsmaskerne affødte så vrede reaktioner, at den 32-årige skuespiller måtte give sine følgere klar besked.

- Selvom et "Gossip Girl"-reboot ville være en skøn distraktion, så er det her ikke den rette tid til distraktioner, skriver han på Twitter.

- Det her er grunden til, at du blev skudt i sæson tre, lyder de hårde ord fra en skuffet fan på Twitter.

- Tager du pis på mig?, skriver en anden Twitter-bruger.

Spekulationerne om et Chuck Bass-comeback har ellers floreret længe, men søndag gik det amok på nettet, da Ed Westwick delte en kryptisk teaser på sin Twitter-profil.

- Har en lille ting til jer... I morgen klokken 13... Hint... Xoxo, skrev tv-stjernen.

Det fik fans til at spekulere i, hvorvidt Ed Westwicks elskede karakter, Chuck Bass, ville vende tilbage i den nye version af serien, der forventes at få premiere i 2021.

- Charles Bartholomew Bass har bare at gøre comeback, ellers så skriger jeg, skrev en Twitter-bruger.

- Jeg har bare brug for at høre: "Jeg er Chuck Bass", og så har 2020 måske et glimt af håb, skrev en anden.

https://imgix.seoghoer.dk/20131021-095555-8-1920x1920we.jpg
 Foto: Ritzau / Scanpix

Det oprindelige "Gossip Girl"-hold bestående af Penn Badgley (tv.), Blake Lively, Chace Crawford, Ed Westwick, Taylor Momsen og Leighton Meester (th.). (Foto: The CW)

"Gossip Girl" version 2.0

Chuck Bass eller ej, så vender "Gossip Girl" tilbage næste år i en ny, opdateret version. Denne gang vil serien især handle om, hvor meget sociale medier har ændret sig i de år, der er gået, siden den oprindelige serie sluttede i 2012.

Handlingen vil foregå otte år senere og følge en helt ny generation af rige New Yorker-teenagere, der alle rammes af den allestedsnærværende Gossip Girl.

De fem nye hovedpersoner i serien skal spilles af den 18-årige Emily Alyn Lind, der blandt andet har medvirket i tv-serien "Revenge", Whitney Peak, der er kendt fra Netflix-serien "The Chilling Adventures of Sabrina", Broadway-stjernen Jason Gotay, Johnathan Fernandex og Eli Brown fra "Pretty Little Liars: The Perfectionists".

Serien vil i USA få premiere på HBO Max. Det vides endnu ikke, hvor serien vil få premiere i Danmark.

Sponsoreret indhold