Kendte16. august 2022

Fans er ikke i tvivl: Megan Fox og Machine Gun Kelly bryder forlovelsen

Det celebre par har det i den grad med at trække overskrifter
Machine Gun Kelly overrasker: Gift med Megan Fox – og barn på vej
Machine Gun Kelly har tidligere antydet, at han og Megan Fox både er ægtefolk og kommende forældre.
 Foto: MEGA

I januar gik rapperen, 32-årige Machine Gun Kelly, på knæ for sin tre år ældre udkårne, skuespiller Megan Fox, under parrets yndlingstræ, et banyantræ, i Puerto Rico.

Siden har der dog floreret diverse rygter både om parrets fortsatte status som forlovede, men også om et allerede overstået bryllup.

Og nu igen. Fans er nemlig ganske overbeviste om, at Megan Fox og Machine Gun Kelly har brudt forlovelsen og altså ikke længere danner par.

Primært gemmer årsagen til de mange spekulationer sig i fraværet af de Instagram-opslag, som de to ellers har for vane at dele på de sociale medier.

Det skriver flere medier – blandt andre The Sun.

Eksempelvis har Megan Fox således ikke delt et eneste foto med sin nu måske eksforlovede i mere end to måneder. En adfærd, som fans just ikke er vant til fra parret, der indtil for nylig flittigt har delt deres kærlighed til hinanden frem på netop de sociale medier.

Hverken Megan Fox eller Machine Gun Kelly har på nuværende tidspunkt be- eller afkræftet et brud mellem de to – og noget tyder på, at tavsheden blot giver de mange rygter endnu bedre betingelser.

Sponsoreret indhold