Kendte25. juli 2022

Fans er ikke i tvivl: Lady Gaga beskyttet af usynligt skjold

Lady Gaga er vant til, hendes små monstre kaster ting op til hende – men nu kan det være slut
Lady Gaga
Lady Gaga er kendt for at blive overdynget med ting fra sine små monstre, når hun optræder.
 Foto: MEGA

Det er nok ikke de fleste verdensstjerner ukendt, at fans ynder at kaste ting op til deres idoler på scenen.

Men for Lady Gaga, 36, var det umiddelbart ikke et ønske under hendes seneste koncert i Tyskland, at hendes fans skulle have mulighed for at kaste ejendele efter hende.

En video optaget til koncerten er nemlig gået viralt, efter en af de tilstedeværende forsøgte at kaste, hvad der kunne ligne en bog op til hende, men uden held.

I videoen er det tydeligt, at det er som om objektet rammer noget, der er foran sangerinden og dernæst falder til jorden.

Derfor er teorien nu, at hun skulle være beskyttet af et usynligt skjold, der følger hende på scenen.

Artiklen fortsætter under opslaget

Den Oscar-vindende stjerne startede sin “Chromatic Ball World Tour” tidligere på måneden, og koncerten i Tyskland var den første, som hun altså allerede nu er blevet viral på.

Kort efter, videoen af det faldende objekt blev delt gik rygterne på, om Gaga i virkeligheden skulle være en heks, mens andre altså i stedet kommer til konklusionen, at der må være tale om en form for skjold, der er for enden af scenen.

Gaga selv har dog endnu ikke kommenteret på den pudsige hændelse.

Hendes verdensturné er opkaldt efter hendes seneste album af samme navn, der blev udgivet i 2020, og hendes turné er sat til at fortsætte ind til midten af september.

Sponsoreret indhold