Kendte26. juli 2023

Fans er helt sikre: Saoirse Ronan skal giftes

Hollywoodstjernen lader til at være blevet forlovet med sin skuespillerkæreste
Er det ikke en forlovelsesring på hollywoodstjernens finger? 
Er det ikke en forlovelsesring på hollywoodstjernens finger?
 Foto: Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Kate Winslet gav Saoirse Ronan en sexscene i fødselsdagsgave

Skal den 29-årige Saoirse Ronan snart en tur op ad kirkegulvet?

Det er der noget, der tyder på, hvis man skal tro den amerikansk-irske skuespillers kæreste, der på sin Instagram-profil har delt et helt særligt billede, som har sat gang i rygterne.

Jack Lowden, som den heldige herre hedder, har nemlig lavet et opslag, der består af en række billeder fra udsigten på toppen af Ben Vrackie i Perthshire, Skotland.

På ét af de fotos ses fire hænder og en hundepote, og her kan man ganske overraskende spotte en enorm forlovesesring.

Photo by: John Nacion/STAR MAX/IPx 2018 12/4/18 Ismael Cruz Cordova, Margot Robbie, Josie Rourke, Saoirse Ronan and Jack Lowden at the premiere of "Mary Queen of Scots" in New York City.
Jack Lowden (th.) og Saiorse Ronan er et yderst privat par og dukker sjældent op sammen på den røde løber. Det skete dog her til premieren på "Maria Stuart, dronning af Skotland" i 2018.
 Foto: John Nacion/STAR MAX/IPx

- Awww, jeg er sikker på, at mange af os er vokset op med Saoirses film, så det er dejligt at se det her ske! Hun og Jack har altid virket som et meget sødt par, skriver en glad Reddit-bruger.

Vi mangler bare lige en helt officiel bekræftelse, men mon ikke den er lige om hjørnet?

Jack Lowden er ligesom sin kommende hustru skuespiller og har blandt andet medvirket i Christopher Nolan-filmen "Dunkirk", "Benediction", "Small Axe" og "Calibre".

De to turtelduer har dannet par i adskillige år, efter de først mødte hinanden under indspilningerne til filmen "Maria Stuart, dronning af Skotland", som de begge medvirker i.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-07-26/154.jpg
Det er hånden helt ude til venstre, som fans mener tilhører Saoirse Ronan.
 Foto: Instagram

Saoirse Ronan er kendt fra film som "Atonement". "Brooklyn" og "Lady Bird".

Hun har været nomineret til en Oscar intet mindre end fire gange - senest for sin hovedrolle i den Greta Gerwig-instruerede film "Little Women" fra 2019.

Sponsoreret indhold