Fans er forundrede: Hvornår var Iggy Azalea gravid?

Foto: MEGA

I december sidste år postede den australske rapper et billede på sin Instagram, der viser hende i en lille rød bikini og en flad mave.

Billedet i sig selv var ikke usædvanligt for rapperen, derimod var det teksten til billedet, der i første omgang fik rygterne til at svirre, om at hun og den amerikanske rapper Playboi Carti angiveligt skulle vente et barn.

- Jeg ville ønske, du var her, skrev den nu 30-årige rapper til billedet.

Faktisk kunne kilder tæt på parret dengang også efterfølgende afsløre overfor det amerikanske medie Hollywood Unlocked, at hun var seks måneder gravid, selvom billedet ikke ligefrem viser en stor mave.

View this post on Instagram

WISH U WERE HERE.

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Og siden har rygterne floreret vildt, men hverken Iggy eller Playboi Carti har nogensinde be- eller afkræftet graviditeten.

Ikke før i går, da hun på sin Instagram afslørede, at hun havde født en lille søn.

Men trods lykken så er fans nu endnu mere forvirrede end før. Særligt fordi rapperen ikke nævner sin kæreste, Playboi Carti med et eneste ord i afsløringen.

- Jeg blev ved med at vente på det helt rigtige tidspunkt at sige noget, men det føles som om, at jo mere tid der går, jo mere indser jeg, at jeg altid vil være angst for at dele så store nyheder med verden. Jeg vil gerne holde hans liv privat, men vil også gøre det klart, at han ikke er en hemmelighed, og jeg elsker ham mere, end ord kan beskrive, skriver hun.

Men ellers intet ord om, hvornår hun har født ham, og hvem der er faren til barnet.

Teksten som rapperen pludseligt delte med sine fans i går, hvor hun afslørede, at hun havde fået en søn. Foto: Privat/Instagram

Fansene er heller ikke helt med på, hvordan det er muligt at holde en graviditet så hemmelig.

- Gemmer de her stjerner sig bare hjemme i huset i 4-9 måneder?, er der en der skriver på en Instagram fan-side.

- Hvornår var hun gravid?, er der en anden, der spørger.

Iggy Azalea sammen med Playboi Carti, der angiveligt er faren til hendes første barn. Foto: MEGA

Ikke den første

Iggy Azelea er dog ikke den første stjerne, der har formået at holde sin graviditet fuldstændig hemmelig for fans og presse verden over.

Også Kardashian-Jenner datteren Kylie formåede i løbet af 2017 og 2018 at holde sig indendøre, og kun blive fanget på kamera flere gange.

Og trods rygter så blev graviditeten aldrig bekræftet før flere dage efter, at hun havde født sin datter Stormi.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close