Kendte14. marts 2023

Fans er ellevilde over rørende øjeblik mellem Harrison Ford og Jonathan Ke Quan

De to skuespillere spillede sammen i "Indiana Jones", da Jonathan Ke Quan var lille dreng, og blev forleden genforenet på scenen til Oscar-uddelingen
Harrison Ford og Jonathan Ke Quan havde rørende øjeblik sammen på scenen til Oscar-uddelingen.
Harrison Ford og Jonathan Ke Quan havde rørende øjeblik sammen på scenen til Oscar-uddelingen.
 Foto: Shutterstock

Hvis du var en af dem, der formåede at holde dig vågen for at se Oscar-uddelingen, som løb over stablen natten til mandag, så lagde du nok godt mærke til et helt specielt øjeblik.

Et øjeblik, der fandt sted, da prisen for "Bedste Film" blev kåret.

Her var det nemlig Harrison Ford, der skulle overrække prisen, og vinderen blev som bekendt "Everything Everywhere All at Once", hvor Jonathan Ke Quan spiller en stor rolle.

For 38 år siden var han også med i "Indiana Jones"-filmen "The Temple of Doom" fra 1984, hvor han spillede rollen som Harrison Fords sidekick, Short Round.

Derfor var det altså helt specielt, at det var ingen anden end Harrison Ford, der skulle overrække 51-årige Jonathan Ke Quan og resten af castet den prestigefyldte statuette.

Og Jonathan Ke Quan formåede kun at gøre øjeblikket endnu mere specielt.

Det var nemlig meget tydeligt, at han her næsten fire årtier senere stadig er meget glad for "Indiana Jones"-stjernen.

I hvert fald spurtede han op på scenen til Harrison Ford, hvorefter han gav ham et stort kram og et kys på kinden, mens han nærmest trippede på stedet af ren og skær begejstring.

80-årige Harrison Ford, der ikke ligefrem er kendt for at være en følelsesladet type, lignede en, der strålede af stolthed over sin tidligere protege.

Filmstjernen, der ellers normalt forholder sig helt rolig og cool, kunne i hvert fald på ingen måde holde smilet tilbage, mens blev krammet til den helt store guldmedalje.

Det er da også forståeligt, hvis Harrison Ford er stolt af Jonathan Ke Quan.

Jonathan Ke Quan havde nemlig en rigtig god dag på kontoret, da han udover prisen for "Bedste Film" også kunne glæde sig over prisen som "Bedste Birolle".

"Everything Everywhere All at Once" endte faktisk med at snuppe hele syv priser til Oscar-uddelingen og blev aftenens helt store vinder.

Sponsoreret indhold