Fans amok over særligt foto fra Kim Kardashian: Her er hendes kontante svar

Hvis man som Kardashian-kendis deler billeder og andre opslag på diverse sociale medier, kan man måske godt forvente en del respons.

Artiklen fortsætter under billedet …

Foto: MEGA

I hvert fald var det nøjagtig, hvad der forleden skete for Kim Kardashian, da hun delte et smukt maleri kreeret af den blot syvårige datter.

Artiklen fortsætter under billedet …

Foto: Instagram / Kim Kardashian

Men internettets krigere er langt fra overbeviste om, at det er Kardashian-datteren, der er kunstneren bag.

Mens flere fans dog er ved at falde bagover af begejstring, er der således også mange, der hævder, at lille Norths billede i virkeligheden er lavet af den amerikanske kunstmaler Bob Ross, der maler billeder, der til forveksling ligner det, som datteren har lavet.

Artiklen fortsætter under tweetet …

Den garvede realitystjerne vil ikke finde sig i de mange beskyldninger. Og derfor svarer hun således ganske kontant tilbage på kritikken:

- Leg ikke med mig, når det kommer til mine børn, starter den mellemste Kardashian-søster sin tekst på en Instagram-story, inden hun forklarer, at North og hendes bedste ven har taget ”et seriøst oliemalingskursus”.

- North har arbejdet virkelig hårdt på sit maleri, som tog flere uger at gøre færdigt. Som en stolt mor vil jeg gerne dele hendes arbejde med alle.

Det er tydeligt, at den garvede realitystjerne er særdeles vred på sin datters vegne:

- Hvor vover I at se på børn lave fantastiske ting og derefter beskylde dem for IKKE at være fantastiske!? Stop med at gøre jer selv til grin med den negativitet, og tillad alle børn at være GODE, lyder meldingen.

Artiklen fortsætter under billedet …

Foto: Instagram / Kim Kardashian

Det er naturligvis ikke til at vide, om det i virkeligheden er North, der har malet billedet - ligesom man heller ikke med sikkerhed kan fastslå, at Kim Kardashians datter blot har ladet sig inspirere af den amerikanske kunstmaler.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close