Kendte23. juni 2020

Fans amok over særlig kommentar fra Scott Disick: Gift dig med Kourtney

Det er ikke mange uger siden, at Scott Disick, 37, og modellen Sofia Richie, 21, gik fra hinanden. Nu mener fans, at Scott bør finde sammen med moren til sine tre børn,
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

”Keeping Up With the Kardashians”-stjernen Scott Disick og den 16 år yngre model Sofia Richie har dannet par af flere omgange.

Men i slutningen af maj måned gik de to endeligt hver til sit – og selv om der siden bruddet har floreret rygter om, at Disick gerne vil vinde sin smukke modeleks tilbage, så er der altså ikke noget endegyldigt, der tyder på, at de to igen kommer til at danne par.

Og står det til de mange ”Kardashians”-fans derude, så bør Scott Disick da også atter engang kaste sin kærlighed efter en anden ekskæreste i stedet: Koutney Kardashian.

https://imgix.seoghoer.dk/scott_disick_og_kourtney_kardashian.jpg
 (Foto: MEGA)

Scott Disick og Kourtney Kardashian tilbage i december 2010.
Foto. MEGA

Forleden delte den ældste Kardashian-søster nemlig et billede på sin Instagram-profil, som i den grad fik flere af hendes 95,1 millioner følgere til tasterne.

Det var dog ikke billedet i sig selv, der affødte vilde skriverier.

Det var derimod Scott Disicks kommentar til billedet af Koutney taget i ørkenen, da Kourtney for nyligt var på tur med parrets fælles børn Mason, 10, Penelope, syv, og Reign, fem.

På billedet poserer Kourtney i knælange, hvide støvler og et hvidt sæt tøj med en ternet frakke ud over.

Til billedet skrev Scott Disick intet mindre end:

- Sød bluse.

Og det var altså mere end fans af parret kunne håndtere.

Flere skrev ting som ”Hvis bare de fandt sammen igen”, ”OMG”, osv. Og en følger gjorde det også meget tydeligt, at hun i den grad ønsker, at Kourtney og Scott bør finde sammen igen:

- I to er som skabt for hinanden. Gift dig med hende, skriver følgeren til Scott Disick.

Artiklen fortsætter under billedet …

Det er langt fra første gang, at Kourtney Kardashians billeder har sat gang i rygter om en romance mellem hende og ekskæresten.

For blot en uge siden delte Kardashian-søsteren nemlig et billede af selv, hvor hun holder et lille lam i favnen. Her mente store dele af internettet, at den ternede skjorte, som Kourtney er iført på billedet, ikke er hendes egen – men derimod Scott Disicks.

Sponsoreret indhold