Kendte 14. september 2020

"Fangerne på Fortet": Signe Lindkvist afslører KÆMPE frygt

Deltagerne bliver i den grad udsat for lidt af hvert i det populære TV3-program ”Fangerne på Fortet”. Og det gælder således også for den 46-årige tv-vært Signe Lindkvist
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg er stort set bange for alt. Jeg er sygt bange for alt uhyggeligt, udbryder Sofie Lindkvist i mandagens afsnit, da ”Fangerne på Fortet”-værten Joachim Boldsen vil sende hende ind i et mørkt og dystert Halloween-rum.

Opgaven lyder på, at den garvede tv-vært skal finde to halvdele af en kode, som hun så inde fra rummet skal råbe til holdkammeraterne håndboldspiller Rikke Hørlykke, 44, og skuespiller Iben Hjejle, 49.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: NENT Group/Anthon Unger)

Der bliver i den grad heppet på den skræmte Signe Lindkvist.
Foto: NENT Group/Anton Unger

- Jeg tager luft ind, og så føler jeg mig som en maskine. Og så ignorerer jeg alt form for uhygge, forklarer Signe Lindkvist og afslører desuden, at hun ”flytter hjemmefra”, når kalenderen nærmer sig Halloween, som er den 31. oktober, fordi hendes mand er så entusiastisk omkringden uhyggelige højtid.

Artiklen fortsætter under videoen …

At dømme ud fra den korte klip lader det da også til, at Signe Lindkvist i den grad må se sin frygt i øjnene, da hun omringet af spindelvæv, skeletter og dystre lyde febrilsk forsøger at løse den uhyggelige opgave.

Holdkammeraterne Rikke Hørlykke og Iben Hjejle hepper i den grad på den skræmte Lindkvist, der forvirret løber rundt i det mørke rum:

- Prøv at gå systematisk til værks, forsøger Hørlykke at hjælpe.

På modstanderholdet kan seere af programmet se frem til at møde kokken Umut Sakarya, 30, sammen med ”Badehotellet”-stjernerne Merete Mærkedahl, 38, og Ulla Vejby, 36.

Og her kan Umut se frem til en aldeles slimet udfordring:

Artiklen fortsætter under videoen …

Om det lykkes Signe Lindkvist at overvinde sin frygt og Umut at slippe fri af sin vilde slimudfordring, kan du se i "Fangerne på Fortet" på Viaplay eller i aften klokken 20.00 på TV3.

Sponsoreret indhold