Kendte20. juni 2020

Fan afslører: Derfor gav Lady Gaga mig sin jakke

Lady Gaga overraskede, da hun tidligere på ugen helt spontant gav sin jakke væk til en fan på gaden. Nu fortæller modtageren af jakken, hvad der egentlig skete
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tidligere på ugen fik amerikanske paparazzifotografer sig noget af en overraskelse, da de spottede Lady Gaga i fuld færd med at overrække sin læderjakke til en fan på gaden.

Nu forklarer den heldige modtager af jakken, Shannon McKee, hvad det egentlig var, hun sagde til den 34-årige megastjerne, som fik hende til at smide tøjet.

Shannon løb ind i "Rain On Me"-sangerinden i en forretning i Malibu, Californien, og det var faktisk Lady Gagas læderjakke, der først fangede Shannons opmærksomhed.

- Jeg kom ind og var sådan: "Hey, det er en virkelig fed jakke, du har på", fortæller Shannon til Today Show.

- Og så sagde hun: "Tak". Jeg genkendte på en måde stemmen, men jeg er ikke typen, der opsøger kendte.

Shannon fortæller, at det først var, efter hun havde forladt butikken, at hun indså, hvem der var indehaveren af den fede jakke, og så besluttede hun sig for at sige noget til Lady Gaga.

- Jeg havde en historie, som jeg gerne ville dele med hende, og jeg følte det her behov for, at hun skulle høre det fra mig. Og så gik jeg tilbage og sagde: "Hey, du er Lady Gaga, ikke?', siger Shannon og fortsætter:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20200617-150358-5-1637x2102we.jpg
 Foto: Ritzau / Scanpix

Det søde øjeblik, hvor Lady Gaga overrækker sin jakke til Shannon McKee. (Foto: Ritzau / Scanpix)

- Min bedste ven i folkeskolen var kæmpe fan af dig. Og du er grunden til, at han sprang ud. Og hans første fem tatoveringer er allesammen dedikeret til dig, og min bror sprang også for nyligt ud. Så jeg ville bare sige tak, fordi du er sådan en fantastisk allieret.

- Mens jeg fortalte hende historien om min ven, så tog hun sin jakke og var sådan: "Du elskede min jakke så meget. Her. Den er din. Tag den på lige nu. Nu kan du være fed med den.

Lady Gaga, der lige nu er aktuel med albummet "Chromatica", har adskillige gange været fortaler for homoseksuelles rettigheder. I forbindelse med 50-årsdagen for LGBTQ-bevægelsen i USA holdte Gaga sidste år en rørende tale for tusindvis af mennesker i New York.

- Jeg er muligvis ikke - for nogle mennesker - anset som en del af det her fællesskab, selvom jeg kan lide piger nogle gange. Jeg ville aldrig forringe den kamp, I har udholdt, sagde hun dengang til publikum

- I har magten. I er så, så magtfulde, og jeg håber, at I mærker den magt i dag.

Lady Gagas nummer "Born This Way" fra 2011, en sang, hun selv benævner som sin "frihedssang", anses af mange for at være et betydningsfuldt nummer for LGBTQ-bevægelsen.

Sponsoreret indhold