Familiestriden ødelagde slottet: Tvangsopløst

Caroline Fleming må nu erkende, at hendes strid med familien er skyld i, at firmaet, der står for familiens slot, nu er blevet tvangsopløst.

Erhvervsstyrelsen har netop offentliggjort, at Valdemars Slot Gods A/S er under tvangsopløsning, hvilket skyldes, at Caroline nægtede at underskrive det seneste regnskab for firmaet, som drives af hendes søster og svoger, Louise og Nikolaj.

Dermed blev selskabet efter reglerne tvangsopløst, og det betyder, at søsteren og svogeren nu er fratrådt firmaet, ligesom resten af bestyrelsen er udtrådt ifølge selskabsregistrene.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Dan Mariegaard

Dermed slutter en årelang strid på slottet, hvor der har været skiftende ejere og skiftende ideer om, hvad fremtiden skulle bringe.

Berlingske Tidende kunne forleden berette om den nye strid med en Caroline Fleming, der nægtede at underskrive det regnskab, hendes søster og svoger stod bag, og dengang var der håb i familien.

- Vi er selvfølgelig kede af den her situation, men jeg føler mig overbevist om, at det er noget, vi skal - og kan - løse internt i familien, skrev Nikolaj Albinus således i en sms til Berlingske.

Men tilsyneladende nåede man ikke til enighed, inden Erhvervsstyrelsen skred til handling og begærede firmaet for tvangsopløst.

Angiveligt mistænkte Caroline Fleming sine familiemedlemmer for at bruge slottets økonomi til personlige formål. Det betød, at det oprindelige regnskab blev trukket tilbage, hvorefter der blev fundet en fejl, der betød, at overskuddet blev vendt til et underskud, og siden da ville Caroline ikke underskrive et nyt regnskab.

Pernille Bigaard , der er en af landets fremmeste konkursadvokater, vurderer, at en mulig katastrofe venter i horisonten.

- Hvis selskabet går konkurs, kan det blive nødvendigt at sælge slottet, siger hun til Berlingske.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close