Kendte13. april 2024

Familiens hævn: Kan tjene en formue på O.J. Simpsons død

Salget af O.J. Simpsons bog "If I Did It" boomer efter hans død - det kan forgylde Goldman-familien, som vandt en civil sag om drabet på deres søn

O.J. Simpson galleri

LÆS OGSÅ: Dette øjeblik reddede O.J. Simpson

I kølvandet på O.J. Simpsons død har interessen for hans kontroversielle bog "If I Did It" nået nye højder.

Den 76-årige tidligere sportsstjerne og skuespiller gik bort onsdag, og offentliggørelsen af hans død har sendt bogen direkte til toppen af salgslisterne, skriver TMZ.

Bogen, der beskriver, hvordan O.J. Simpson kunne have begået de berygtede mord på Nicole Brown Simpson og Ron Goldman i 1994, hvis han havde været gerningsmanden, er nu at finde på første-, anden- og fjerdepladsen i kriminologisektionen på Amazon.com.

Den ligger desuden på en ottendeplads i sektionen for mord og sande krimihistorier.

Da "If I Did It" oprindeligt blev annonceret, vakte det stor forargelse blandt offentligheden, som mente, at Simpson udnyttede ofrenes familier og tjente penge på en grusom forbrydelse.

Forlaget ReganBooks valgte at droppe projektet under det massive pres, hvilket førte til, at Goldman-familien overtog rettighederne til bogen. De udgav den med en ny titel, "If I Did It: Confessions Of The Killer", i september 2007.

I årevis har en del af bogens salg gået til Fred og Kim Goldman som en del af en civil erstatningsdom på 33 millioner dollars, som dog langt fra er blevet indfriet.

Men nu, med den fornyede interesse og stigende salgstal, kan Goldman-familien forvente en betydelig check i postkassen.

Sponsoreret indhold