Kendte28. september 2020

Familien smelter Søren Malling: Blød som smør

På skærmen får den 56-årige skuespiller ofte de barske roller. Men i privaten får de følsomme sider frit spil.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/malling.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Hårdkogt efterforsker, drabschef og skibsreder.

56-årige Søren Malling er god til at være kontant. Både på tv og film. Men når han træder ind i privaten, har hans udkårne, Petrine Agger, i 27 år gjort Søren blød.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/malling_5.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Familien er det allervigtigste for Søren Malling. Her er han med sin skuespillerkone, Petrine Agger, 58, og deres døtre, Viilbjørk og Carla Malling Agger, 24, der arbejder som instruktør. (Foto: Thomas Laursen)

– Vi insisterer begge to på at kæmpe for hinanden. Det lyder virkelig kedeligt, men kærligheden kører op og ned på nogle parametre i et parforhold.

I nogle perioder er man der kun, fordi man er en familie. Og hvis man er det i tilstrækkelig lang tiden uden kærlighed, passion eller et sexliv, så kan tingene gå i stykker, har Søren fortalt til Alt for damerne.

Han og Petrine, som også er skuespiller, er dog enige om, at når det er svært, skal man kæmpe for at holde sammen. Både for dem selv og deres to døtre, som er resultatet af det lange samliv.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/malling_4.jpg
 (Foto: TV 2: Henrik Ohsten)

Pilou Asbæk spiller anklager i tv-serien. (Foto: TV 2: Henrik Ohsten)

– For det letteste i verden er jo at gå fra hinanden og vælge sig selv.

Når det gælder familien, så får følelserne frit løb, og den ellers så kontante skuespiller bliver blød i knæene.

– Jeg føler vanvittigt meget med dem, både når de er kede af det, og når de er glade, siger Søren, der også er far til en søn fra et tidligere forhold.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/malling_6.jpg
 (Foto: Lars H. Laursen)

Mallings datter ​Viilbjørk Malling Agger, 22, er gået i sine skuespillerforældres fodspor.
Hun spillede nissepigen Falke i “Tinka og kongespillet”. (Foto: Lars H. Laursen)

Jeg vil selv sige, at jeg har prioriteret meget at være der i hverdagen. Der har været tidspunkter, hvor jeg har været væk på grund af mit arbejde, men der har også været lange perioder, hvor jeg ikke har haft noget at lave.

Så jeg har passet børn på overførselsindkomst masser af gange. I dag føler jeg, at det har givet pote i forholdet til dem, siger han til ugebladet.

Støber gulve

Der er ingen fine fornemmelser hos skuespilleren, som kan opleves som drabschef i den nye TV 2-serie “Efterforskningen”, der omhandler opklaringen af Peter Madsens ubådsmord på den svenske journalist på Kim Wall.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/malling_2.jpg
 (Foto: TV 2 (Per Arnesen))

TV 2-serien “Efterforskningen” bygger på opklaringen af mordet på Kim Wall.
Søren Malling har rollen som drabschef. (Foto: TV 2 (Per Arnesen))

Som nyuddannet fik Malling job på Odense Teater, men det var ikke noget for ham, så han flyttede til København og fik arbejde som murersvend.

– Jeg arbejder stadig som murersvend. Men jeg har ikke så meget tid til det længere. Det er sjovt at få noget fra hånden, og så er pengene også meget gode, lyder det fra stjernen, som fortæller, at kunderne indimellem undrer sig over, at en kendt skuespiller støber deres gulv.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/malling_3.jpg
 (Foto: Kristine Havemann)

Pilou Asbæk, 38, og Søren Malling har spillet over for hinanden flere gange.
Blandt andet i “Kapringen”, som vandt en Bodil for bedste film i 2013.
Malling fik en Robert for sin rolle i filmen. (Foto: Kristine Havemann)

– Jeg har været ude som håndværker, når rollerne ikke stod i kø, og der heller ikke var reklamer i sigte, erkender skuespilleren, der altid har gjort sit bedste for at forsørge sin kone og børn.

Provokerer som sig selv

I dag er der længere mellem murerjobbene, for som 40-årig begyndte de store roller at vælte ind. Det skete ifølge Søren Malling selv, da han begyndte at tænke mere på, hvad han kunne lide, og ikke, hvad en caster eller instruktør faldt for.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/malling_1.jpg
 (Foto: Ritzau Scanpix)

Drabschef Jens Møller, 61, stod i spidsen for opklaringen af det makabre drab og udviklede et nært forhold til Kim Walls forældre.
Mordet på Kim Wall blev det sidste, han stod i spidsen for, og i dag er han gået på pension. (Foto: Ritzau Scanpix)

– Folk kan godt blive provokeret af mig, fordi jeg ikke vil gøre ting, jeg ikke har lyst til. Det kan opfattes, som om jeg er arrogant og fisefornem, siger skuespilleren.

– Men jeg har det egentlig okay med, at nogle mennesker ikke synes, jeg er særlig fed. Jeg har ingen ambitioner om at skulle tilfredsstille andre, har han sagt til Ekstra Bladet.

Du kan opleve den hårdkogte udgave af Søren Malling, når serien “Efterforskningen” har premiere på TV 2 mandag den 28. september klokken 20.00.

Sponsoreret indhold