Kendte5. oktober 2022 (opd. 7. oktober 2022)

Familiefejde for åbent tæppe: Kanye West og Khloé Kardashian ryger i totterne på hinanden

Der er STADIG uenigheder om, hvad der i virkeligheden skete op til og på Chicago Wests fødselsdag tilbage i januar
Bølgerne går højt mellem Kardashian-søsteren Khloé og hendes tidligere svoger Kanye West
Bølgerne går højt mellem Kardashian-søsteren Khloé og hendes tidligere svoger Kanye West
 Foto: Ritzau Scanpix, Instagram

Man skulle næsten tro, at den amerikanske superkendisfamilie – bestående af medlemmer af Kardashian-klanen og dennes tidligere svoger, rapperen Kanye West - har fået inspiration fra den seneste uges begivenheder i det danske kongehus.

I hvert fald lader de lige i øjeblikket deres beskidte vasketøj og voldsomme beskydninger ud til særdeles offentligt skue, naturligvis igen med Kanye ”Ye” Wests Instagramprofil som kampplads.

Rapperen, der for et stykke tid siden tog navneændring til blot ”Ye”, kastede tilsyneladende den første sten, da han på selvsamme sociale medie – i en diskussion om hans kontroversielle tøjvalg under modeugen i Paris – endnu en gang nævnte tiden, hvor han efter eget udsagn ikke ”havde lov til at se sine egne børn”.

Her refererer den udskældte stjerne til tiden kort efter bruddet med Kim Kardashian som han har fire børn med.

Allerede dengang var der stor forvirring om tiden op til fireårige Chicago Wests fødselsdag i januar.

Ye, vi elsker dig. Jeg så helst ikke dette ske på de sociale medier, men det er DIG, der bliver ved med at tage det op her,

Khloé Kardashian direkte til Ye

For var farmand Kanye inviteret med? Eller blev han bandlyst fra sin datters fest? Selv stor han stædigt fast på, at det er det sidstnævnte, der er hændt.

Klip til Kanyes seneste påstand om, at børnene dengang blev ”kidnappet”, og at han ikke havde mulighed for at se dem, mens skilsmissen stod på – og Kim i øvrigt hygge sig med ”SNL”-stjernen Pete Davidson.

Har fået nok

Den 38-årige Khloé Kardashian er tilsyneladende rimelig træt af hans pjat, og hun svarer derfor nu sin tidligere svoger igen i en kommentar under hans udfald.

–Ye, vi elsker dig. Jeg så helst ikke dette ske på de sociale medier, men det er DIG, der bliver ved med at tage det op her, skriver hun i en kommentar under en opslag, som vi nok kan være ret sikre på, snart forsvinder igen, Kanyes Instagram-adfærd taget i betragtning.

– Du er far til mine niecer og nevøer, og jeg prøver virkelig at være respektfuld, men vær sød at STOPPE med at træde på Kimberly og bruge vores familie, når de har brug for at komme ud med det, fortsætter hun.

Kanyes opslag med både sine egne og Khloés pointer 
Kanyes opslag med både sine egne og Khloés pointer
 Foto: Instagram, Ye

Medstifteren af Good American-jeansmærket er tydeligt træt af, at Kanye West bliver ved med at bringe fødselsdagsfortællingen fra januar op gang på gang.

– Nu er det nok. Vi kender alle sandheden, og efter min mening er vi alle trætte af den, skriver hun.

Khloé understreger fortsat overfor Kanye, at han da ved ”præcis hvor” de fire børn, North på ni år, Saint på seks, Chicago på fire pg Psalm på tre år er henne ”til hver en tid”.

Det står desuden klart, at Kim Kardashian har børnene omkring 80 procent af tiden – dette har West i øvrigt bekræftet i et podcastinterview.

Løgnere

På bedste Kanye-manér består hans seneste modtræk af et screenshot af Khloés bøn om at holde snakken i det private sammen med endnu en bunke vilde beskyldninger.

Han nævner i versaler, hvordan han i et andet tilfældet – i forbindelse med Psalms fødselsdag – fløj hjem fra Japan for at være der, men at Kardashian-familien allerede havde holdt festen uden ham. Dette måtte han angiveligt selv opdage på de sociale medier, hvor billeder fra begivenheder var blevet lagt op.

– I lyver. Og I er alle løgnere. I kidnappede Chicago på hendes fødselsdag, så hun ville huske tilbage, og mindes, at hendes far ikke var til stede.

En ting kan vi være ret sikre på: Det sidste er nok ikke sagt i den sag – spørgsmålet er, om Kardashian-familien denne gang lykkes med at hive det beskidte vasketøj indenfor og tage konflikten med Kanye i privaten.

Sponsoreret indhold