Kendte 23. august 2019

Familiedrama: Pitt-barn føler sig ikke som Brads søn

Maddox Jolie-Pitt, der netop er begyndt på college, har aldrig følt sig som Brad Pitts søn
(Foto: MEGA)

Han er netop fyldt 18 år i denne måned, og Maddox Chivan Jolie-Pitt er begyndt på college i Sydkorea, hvor mor Angelina Jolie afleverede ham.

Brad Pitt, der er aktuel i Quentin Tarantino-filmen "Once Upon a Time ... in Hollywood", var dog ikke med til at tage en tårevædet afsked med sin nu voksne søn - og det skyldes ikke udelukkende hans mange opgaver i forbindelse med filmpremieren.

Brad Pitt har været som en fremmed for sin ældste søn, Maddox, siden en trist hændelse på et privatfly i 2016, hvor de to kom i håndgemæng med hinanden - hvilket efter sigende var grunden til, at Angelina Jolie bad om skilsmisse.

- Maddox er meget tæt med Angie, fortæller en kilde til magasinet Us Weekly.

Brad Pitt adopterede sønnen i 2006, men ifølge insideren "ser Maddox ikke rigtig sig selv som Brads søn", lyder det.

Derfor ser superstjernen kun sine andre børn - især de fire yngste, Knox, Vivienne, Shiloh og Zahara - på trods af sine anstrengelser for at komme på rette spor og være en god far.

Skuespilleren har gået i terapi, været til møder for anonyme alkoholikere og er løbende blevet testet for stoffer og alkohol for at bevise sit værd, mens Angelina Jolie havde børnene boende.

(Foto: MEGA)

Angelina Jolie holdt tårerne tilbage, da hun afleverede sønnen Maddox på college i Sydkorea. (Foto: MEGA)

De mange anstrengelser er dog prellet af på Maddox, der ser ud til at være færdig med sin far. For eksempel valgte han og Den anden ældste søn, Pax, at blive væk fra julens gaveåbning hos Brad, der ellers havde de andre fire børn på besøg.

18-årige Maddox Chivan Jolie-Pitt skal læse biokemi på Yonsei University i sydkoreanske Seoul, og ifølge People er Angelina Jolie meget stolt og "ser frem til alt det, han kommer til at lave".

Sponsoreret indhold