Kendte 4. januar

Falske rygter om Betty Whites dødsårsag: Det er løgn!

Fredag trak skuespillerinde, Betty White, vejret for sidste gang – hun blev 99 år gammel. Nu er der opstået falske rygter om dødsårsagen
(Foto: MEGA)

Det er nok de færreste, der ikke på et eller andet tidspunkt har stiftet bekendtskab med Betty White, som var særligt kendt for sin rolle som Rose og serien ”Golden Girls”.

Selv om det allerede tidligere er kommet frem, at skuespillerinden, der ville være fyldt 100 år den 17. januar, døde i sit hjem uden forudgående sygdom, er der alligevel opstået rygter, der går på, at boostervaccinen mod coronavirus skulle have været en del af årsagen til hendes død.

Trods sin høje alder havde Betty White umiddelbart et særdeles godt helbred. Og der var således ingen egentlig årsag til hendes død.

Hendes agent og gode ven, Jeff Witjas, sætter nu ord på de rygter, de florerer.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det skriver flere medier – blandt andre AP News og People.

Det forlyder, at Betty White få dage før sin død skulle have hævdet, at hun havde fået den såkaldte boostervaccine.

Men ifølge hendes agent passer det slet ikke – hverken at Betty White skulle have ytret sig om vaccinen, eller at hun skulle have fået den få dage før sin død.

Og så slår agenten den garvede skuespillerindes dødsårsag fast:

- Hun har aldrig sagt det omkring boosteren. Betty døde af naturlige årsager. Hun fik ikke boosteren tre dage før sin død, lyder det.

Jeff Witjas har tidligere fortalt, at hans elskede veninde sov stille ind.

Sponsoreret indhold