Færdselspolitiet: - Hund har ’overtaget’ traktor – risiko for kø!

Hund har ’overtaget’ traktor – risiko for kø!, lød meldingen fra det britiske færdselspoliti - til højre ses hunden Don

Hund har ’overtaget’ traktor – risiko for kø!, lød meldingen fra det britiske færdselspoliti - til højre ses hunden Don

Foto: AOP og TwitterOkay… du tænker nok: "Arhh... kan dette nu passe?"

Men jo - det er sikkert og vist. Historien, du nu skal i gang med at læse, er sand og fandt sted onsdag morgen på en motorvej i det nordlige England.

Her var morgentrafikken på M74 nær Abington i South Lanarkshire godt i gang, da det lokale vejdirektorat og færdselspoliti kom med en noget særpræget melding over radioen og Twitter ved ni-tiden.

En advarsel om en "spøgelsesbilist" - men ikke en hvilken som helst af slagsen.

Denne farlige bilist har nemlig en forkærlighed for godbidder og kødben - og udtrykker gerne sin glæde ved at logre med halen.

Jep, det var nemlig vores firbenede ven hunden, der sad bag rattet.

- M74 (N) J13-RTC (Road Traffic Collision, red) - på grund af hund, der har overtaget traktor… nej, vi joker ikke. Landmand og politi er på stedet, køretøjet befinder sig i midtersporet, lød den pudsige melding.Meldingen var dog ikke kun til at grine over: Det britiske politi vidste formentligt godt, at en hund bag rattet på en motorvej i myldretid ikke er den bedste kombination - både på grund af dens (formodentligt) manglende evner bag et rat, og fordi de forbipasserende nok har svært ved at holde øjnene på vejen ved synet af en hund bag rattet.

Kort tid efter dumpede næste besked ind - nu var faren heldigvis drevet over. Den strejfende hunde-fører var igen i snor efter sin pudsige køretur.


- M74 (N) at J13 - Vejen er igen farbar, og hunden har det fint. Må være den mærkeligste ting, vi nogensinde har rapporteret om! Ingen forsinkelser i området

Det viste sig efterfølgende, at hovedpersonen Don, en hyrdehund, havde taget plads i traktoren om morgenen - muligvis for at tage et hvil.

Dog fik firbenet placeret sig så uheldig, at den fik i gangsat traktoren, som så trillede hen over et hegn og ud på den trafikerede vej.

Men heldigvis endte det hele godt, og nu spørger flere Twitter-brugere nu i spøg, om hunden Don har fået et klip i kørekortet, eller om den blev undersøgt for spritkørsel.

Det melder historien så intet om.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close