Kendte 22. april 2015

Færdselspolitiet: - Hund har ’overtaget’ traktor – risiko for kø!

Læs ugens (eller årets) vildeste historie her
Af af
Hund har ’overtaget’ traktor – risiko for kø!, lød meldingen fra det britiske færdselspoliti - til højre ses hunden Don
Hund har ’overtaget’ traktor – risiko for kø!, lød meldingen fra det britiske færdselspoliti - til højre ses hunden Don
Foto: AOP og TwitterOkay… du tænker nok: "Arhh... kan dette nu passe?"

Men jo - det er sikkert og vist. Historien, du nu skal i gang med at læse, er sand og fandt sted onsdag morgen på en motorvej i det nordlige England.

Her var morgentrafikken på M74 nær Abington i South Lanarkshire godt i gang, da det lokale vejdirektorat og færdselspoliti kom med en noget særpræget melding over radioen og Twitter ved ni-tiden.

En advarsel om en "spøgelsesbilist" - men ikke en hvilken som helst af slagsen.

Denne farlige bilist har nemlig en forkærlighed for godbidder og kødben - og udtrykker gerne sin glæde ved at logre med halen.

Jep, det var nemlig vores firbenede ven hunden, der sad bag rattet.

- M74 (N) J13-RTC (Road Traffic Collision, red) - på grund af hund, der har overtaget traktor… nej, vi joker ikke. Landmand og politi er på stedet, køretøjet befinder sig i midtersporet, lød den pudsige melding.

#M74 (N) J13-RTC due to dog taking control of tractor... nope, not joking. Farmer&police at scene,vehicle in central res. #maycausetailbacks

- Traffic Scotland (@trafficscotland) April 22, 2015Meldingen var dog ikke kun til at grine over: Det britiske politi vidste formentligt godt, at en hund bag rattet på en motorvej i myldretid ikke er den bedste kombination - både på grund af dens (formodentligt) manglende evner bag et rat, og fordi de forbipasserende nok har svært ved at holde øjnene på vejen ved synet af en hund bag rattet.

Kort tid efter dumpede næste besked ind - nu var faren heldigvis drevet over. Den strejfende hunde-fører var igen i snor efter sin pudsige køretur.


- M74 (N) at J13 - Vejen er igen farbar, og hunden har det fint. Må være den mærkeligste ting, vi nogensinde har rapporteret om! Ingen forsinkelser i området

#M74 (N) at J13 - Route is CLEAR from earlier incident & dog is fine. Has to be the weirdest thing we have ever reported! No delays in area

- Traffic Scotland (@trafficscotland) April 22, 2015

Det viste sig efterfølgende, at hovedpersonen Don, en hyrdehund, havde taget plads i traktoren om morgenen - muligvis for at tage et hvil.

Dog fik firbenet placeret sig så uheldig, at den fik i gangsat traktoren, som så trillede hen over et hegn og ud på den trafikerede vej.

Men heldigvis endte det hele godt, og nu spørger flere Twitter-brugere nu i spøg, om hunden Don har fået et klip i kørekortet, eller om den blev undersøgt for spritkørsel.

Det melder historien så intet om.

Here is a pic of the dog from the tractor incident on the#M74. The dog is called Don and is a collie #inthedoghouse pic.twitter.com/ipBe5vUHpG

- Traffic Scotland (@trafficscotland) April 22, 2015

Sponsoreret indhold