Kendte24. januar 2022

Færdig i ”Korpset”: Rathchok

Muskelmanden stod i spidsen for fire sæsoner af militærprogrammet, men nu er det slut
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Både kendte og ukendte danskere smagte blod og svedte tran, mens den pensionerede jægersoldat Thomas Rathsack svingende pisken i fire sæsoner.

Nu kan de håbefulde aspiranter i “Korpset” dog ånde lettet op. For det bliver i hvert fald ikke “Rat” og hans soldaterkammerater Erik B. Jørgensen og Claus Staun, der kommer til at kommandere rundt med dem.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rathsack.jpg
 (Foto: TV 2)

54-årige Thomas Rathsack har været ansigtet på “Korpset” i alle fire sæsoner, men nu er det slut, da han ikke kunne blive enig med TV 2 om sin kontrakt. (Foto: TV 2)

Alle tre har sagt nej til en femte sæson, efter forhandlingerne med TV 2 brød sammen.

– Der var nogle omstændigheder, der gjorde, at jeg takkede nej. Og det har noget at gøre med kontrakt og forskellige andre forventninger. Man skal jo stille op til noget, hvor man føler, at man er 100 procent med, og at omstændighederne er, som de bør være. Staun, Erik og jeg er loyale over for hinanden, men jeg tror, at vi har hver vores årsager til at sige fra, fortæller Thomas Rathsack til SE og HØR om sit overraskende exit.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/rathsack_4.jpg
 (Foto: TV 2)

Både jægerne “Rat” og Erik B. Jørgensen samt frømanden Claus Staun har sagt nej til den kommende sæson.
– Der ligger ikke uenigheder til grund for, at jeg ikke medvirker i den kommende sæson, men det kunne ikke lade sig gøre at få praktik og kontraktmæssige detaljer til at gå op i en højere enhed, siger Claus Staun til SE og HØR. (Foto: TV 2)

Kokainjagt i Columbia

Dermed bliver det første gang, det populære actionprogram løber over skærmen uden den erfarne jæger ved roret, og det passer forfatteren fint.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/rathsack_1.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Ikke flere armbøjninger fra “Korpsets” jernmand i denne omgang. (Foto: Mikael Rieck)

– Det er helt okay at se programmet fra sidelinjen. Jeg nyder ikke at kigge på mig selv, jeg har det ganske fint med ikke at se på mit fede fjæs. Jeg har selv valgt at takke nej, det er jeg helt afklaret med, siger Rathsack, som dog ikke dermed er færdig med tv – tværtimod.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/rathsack_3_4.jpg
 (Foto: TV 2)

Hvem der nu skal piske de stakkels soldater, vil TV 2 ikke ud med. (Foto: TV 2)

Han begynder nemlig snart optagelserne til et nyt program, hvor kanalen sender den gamle soldat på mission i udlandet.

– Jeg skal lave et andet projekt for TV 2, som jeg forhåbentlig lige om lidt drager afsted for at realisere. Det handler om kokain i Columbia. Det glæder jeg mig sindssygt meget til, så der er bestemt stadig god kemi med TV 2, siger Thomas Rathsack, som da heller ikke er afvisende for at vende tilbage til en kommende sæson af “Korpset”.

Sponsoreret indhold