Fady i chok: Buschaufføren udråbte mig til gidseltager

Fady i chok: Buschaufføren udråbte mig til gidseltager

Fady i chok: Buschaufføren udråbte mig til gidseltager

Foto: FacebookDa Fady Allan onsdag eftermiddag steg på 5A-bussen i København, blev turen en ganske anden for den unge studerende. Og en ganske ubehagelig én af slagsen.

For 21-årige Fady Allan blev - med egne ord - stemplet som gidseltager af buschaufføren, fordi han ikke forlod bussen, efter at han i chaufførens øjne havde købt sin SMS-billet for sent.

LÆS OGSÅ: Anne på Facebook: - Vil bare så gerne dele min graviditetshistorie... for den er vanvittig

Buschaufføren valgte i stedet at skrive 'POLITI HJÆLP POLITI' med store bogstaver udenpå bussens display og true med at tilkalde ordensmagten.

Fady Allan var noget chokeret over oplevelsen, som han i går valgte at dele med sine venner på Facebook:

- Tidligere i eftermiddags, stod jeg på bus 5A på Amagerbrogade, med den forventning at jeg havde mønter nok til at købe en billet. Mens jeg stod i kø, og var på vej op i bussen, skyndte jeg mig at købe en SMS-billet. Da det blev min tur, fortalte jeg chaufføren, at jeg ville modtage min billet om to sekunder, og før jeg færdiggjorde sætningen - modtog jeg min billet, skriver Fady Allan om episoden på sin Facebook-profil.

Dette er et manifest. Jeg er gidseltager og kriminel. Altså hvis man spørger buschaufføren i 5A :-)Tidligere i...

Posted by Fady Allan on Wednesday, 15 April 2015Buschaufføren i 5A ville ikke køre videre, før Fady Allan havde forladt bussen. Derfor slukkede chaufføren motoren og truede med at tilkalde politiet.

- Jeg troede, det var et dårligt forsøg på en joke, og grinte - men da bussen blev slukket, så forstod jeg hans alvor, skriver Fady Allan videre.

Buschaufføren nægtede fortsat at køre videre - og til sidst blev det hele for meget for passagererne og Fady Allan, der til sidst - rystende på hovedet - forlod bussen.

- Jeg kunne ikke andet end at grine, sammen med resten af passagerne der steg ud. Hvor vi også blev nød til at tage billeder af det...... Specielle syn. Til alle passagerne der blev forsinket pga mig - jeg skylder kage. Til chaufføren og Movia - Hvad sker der?, skriver Fady Allan.

LÆS OGSÅ: Vanvittig historie: Ejer begravede 'død' kat... som genopstod

Bt.dk var torsdag morgen i kontakt med Movia.

Busselskabet undskylder både til Fady Allan og de andre passagerer for den uheldige oplevelse:

- Vi lægger os fladt ned og indrømmer fejlen. Reglen er, at passagerer skal have købt sms-billet, inden de stiger på bussen. Men i Fady Allans tilfælde havde han jo gyldig billet sekunder efter, han stod på, og han forsøgte ikke at snyde. Derfor er chaufførens reaktion helt ude af proportioner, og var kun med til at eskalere situationen. Det gik for langt med udtalelsen om gidseltagning, specielt når det blot er en busbillet, der er tale om, siger centerchef i Movia, Søren Englund til bt.dk.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close