Kendte2. september 2021

Får vi sandheden om Michael Schumacher nu?

Den 15. august lancerer Netflix en ny dokumentar om Formel-legenden Michael Schumacher, og der er garanti for uset materiale
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

2804 dage.

Så lang tid er gået, siden verdensstjernen Michael Schumacher var ude for en forfærdelig skiulykke, der var tæt på at koste ham livet.

Siden da har vi kun hørt meget lidt om hans tilstand, og ingen udover Schmuachers nærmeste og lægeholdet ved, hvordan det står til med ham.

Den 52-årige Formel 1-legende er ikke blevet set i offentligheden siden ulykken, og familie og venner har holdt meget tæt med nyt om hans tilstand.

Men langt om længe virker det til, at vi med Netflix-dokumentaren "SChumacher" kommer tættere på Michael Schumacher og familien efter skiulykken end nogensinde før.

”Super personlige interviews”

For første gang siden ulykken medvirker Michaels Schumachers familie i skikkelse af konen Corinna og de to børn Gina og Mick. Alle tre fortæller om deres ægtemand og far.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/credit_imago_00510701h.jpg.jpg
 (Foto: Netflix)

Michael Schumacher sammen med konen Corinna. Foto: Ritzau Scanpix

Og selvom der tidligere er udgivet en del dokumentarer om Michael Schumacher, er denne dokumentar den første film om ham, der har fået fuld støtte fra Schumacher-familien.

Netflix præsenterer selv dokumentaren som ”den ultimative dokumentar om Formel 1-ikonet Michael Schumacher”, og derfor er der i den grad lagt i kakkelovnen til en stor strøm af uset materiale.

Desværre er der ikke garanti for, at familien, der har været meget tilbageholdende med information om Schumachers tilstand, denne gang kommer til at kommentere direkte på, hvordan den syvdobbelte verdensmester har det.

Men der er angiveligt meget personlige interviews fra familien om Michael Schumacher i dokumentaren.

Så intet kan udelukkes på forhånd!

Hjelm var forskel på liv og død

Det er meget få oplysninger, der er kommet ud om Schumacher efter skiulykken. Men vi ved, at han den 29. december 2013 styrtede på vej ned af en såkaldt off-pist i de franske alper, hvor han slog hovedet ned i en sten.

Herefter blev han fløjet til hospitalet i Grenoble, hvor han blev lagt i koma grundet en traumatisk hjerneskade.

Hovedet havde på trods af skihjelmen lidt så voldsom skade, at han balancerede på grænsen mellem liv og død. Og ifølge Schumachers læger ville han formentlig have været død, hvis ikke det havde været for hjelmen.

Schumacher kom så småt til bevidsthed, og han kunne i september 2014 forlade hospitalet i Grenoble for at komme hjem til observation og genoptræning.

Senere fortalte Schumachers ven Phillippe Streiff i november 2014, at Michael Schumacher var lammet, sad i kørestol og var ude af stand til at tale.

At han ikke kunne gå bekræftede Formel 1-legendens advokat i 2016. Siden har vi i små glimt hørt fra venner af Schumacher, at han er i bedring. Dog stadig uden bekræftelse fra familien.

Men den 15. september kan det være, at der endelig laves om på det, og vi kan krydse fingre for, at der langt om længe kommer officielle udtalelser om legendens tilstand fra familien.

Du kan se traileren for filmen øverst i artiklen.

null

Sponsoreret indhold