Få en mand med i seng

Kunne du trænge til en medgørlig sengepartner, så er Manllow nok noget for dig

Kunne du trænge til en medgørlig sengepartner, så er Manllow nok noget for dig

Foto: All Over

Savner du en blød favn at putte dig i men orker ikke en sengekammerat, der vil have sex, når du har hovedpine, har dårlig morgenånde eller snorker.

Så er denne medgørlige sengepartner nok noget for dig: Pudemanden eller Manllow, som den hedder. (Sammensat af man og pillow.)

Læs også: Sprutmås i badekarret

Det er en pude formet som en mandeoverkrop. Den har arme, som du kan slynge rundt om dig, og brede skuldre, som du kan hvile hovedet på.

Og for at gøre det hele en lidt mere virkeligt, har den en plastiklomme på hovedet, så du kan printe et foto af din drømmeelsker og sætte ind.

Læs også: Sex, vand, sand og ... kløe

Hvad skal man så med en rigtig mand? Altså bortset fra, at det nok er svært at opnå fuld tilfredsstillelse. Manllow mangler nemlig noget, som nogen vil mene er essentielt: En underkrop.

Men skulle du være så heldig at få den rigtige vare med hjem, kan du bare skubbe Manllow på gulvet. Han brokker sig nemlig ikke, så du kan sagtens regne med at der er putteri på programmet igen søndag aften.

Puden kan købes på siden www.etsy.com og koster 50 $


Aahhh. Altid en blød favn, når som helst og hvor som helst trangen kommer over dig. (Foto: etsy.com)


Med en praktisk plastiklomme kan du sætte præcis det foto ind, som du ønsker. Og det kan også skiftes ud, så ofte der er behov for det (Foto: etsy.com)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close