Få dage før "Vild med dans"-premiere: Karina Frimodt i blodigt sammenstød

Premieren på dette års udgave af "Vild med dans" er kun få dage væk, men Karina Frimodt har fået en skidt optakt efter et blodigt sammenstød med Silas Holst.

De to dansere arbejder nemlig sammen på forestillingen "Dirty Dancing", hvor de to dansefavoritter stødte hovederne sammen.

Det afslører Karina på sin Instagram-profil, hvor hun deler et billede af sit sammensyede øjenlåg.

- Til gennemspilning af "Dirty Dancing", hvor der så skulle filmes og fotograferes, blev Silas og jeg nok lige ivrige nok i kampens hede og endte med at nikke hinanden en skalle i “Do you love Me”-dansen, skriver den skønne dansemus.

Artiklen fortsætter under billedet...

Den uheldige skalle fra Silas Holst betød, at Karina slog hul på sit øjenlåg og måtte haste afsted mod skadestuen for at blive syet.

- Af sti afsted med mig på skadestuen, så jeg lige kunne blive lappet sammen, og så endte den aften da også for Frimodt, lyder det fra "Vild med dans"-stjernen.

Heldigvis er den 42-årige skønhed ved godt mod efter det uheldige sammenstød, og hun er helt klar til premieren på fredag.

Artiklen fortsætter under billedet...

Silas og Karina var sammen med Morten Kjeldgaard alle i finalen i sidste års udgave af "Vild med dans" (Foto: Hanne Juul)

På fredag skal Karina på dansegulvet med sammenlappet øjenlåg sammen med sin dansepartner, Janus Nabil Bakrawi.

Silas Holst danser med Nukakâ Coster-Waldau, og du kan se "Vild med dans" på fredag klokken 20.00 på TV 2.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close