Kendte11. august 2023

Få dage efter brud: Har Rami Malek scoret tv-stjerne?

De to skuespillere er i hvert fald blevet spottet i opsigtsvækkende nærkontakt...
Rami Malek er blevet spottet i hed nærkontakt med "The Crown"-stjernen Emma Corrin.
Rami Malek er blevet spottet i hed nærkontakt med "The Crown"-stjernen Emma Corrin.
 Foto: Ritzau Scanpix/MEGA

Det er ikke engang en uge siden, det kom frem, at Rami Malek er blevet single efter et fem år langt forhold med skuespillerinden Lucy Boynton.

Men nu florerer der allerede rygter om, at "Bohemian Rhapsody"-stjernen har scoret en ny.

Det skriver The Sun.

Ifølge det britiske medie har 42-årige Rami Malek kastet kærligheden over den 27-årige non-binære tv-stjerne Emma Corrin, der er bedst kendt for sin rolle som prinsesse Diana i tv-serien "The Crown".

De to skuespillere er blevet spottet sammen på flere dates den seneste tid, og billeder afslører da også, at de i hvert fald er ret tætte.

- Rami og Emma var meget diskrete, og de sagde pænt nej tak til at få taget billeder med fans, siger et vidne, der spottede de to skuespillere på en date på restauranten Buoy and Oyster i Storbritannien onsdag i denne uge.

- De var meget lidenskabelige og kiggede dybt i hinandens øjne. De kyssede også og virkede ikke til at tænke over, hvem der så det, siger kilden videre.

Selvom det kun er en uge siden, at det kom frem, at Rami Maleks og Lucy Boyntons fem år lange forhold var slut, så blev han faktisk spottet sammen med Emma Corrin for første gang allerede tilbage i juli til en Bruce Springsteen-koncert.

Det menes da også, at skuespillerens forhold sluttede tidligere på året, men at det altså blot først er kommet frem i offentligheden i denne måned.

Rami Malek og Lucy Boynton mødte hinanden under optagelserne til filmen "Bohemian Rhapsody", hvor han spillede rollen som den afdøde Freddie Mercury.

En rolle, som han vandt en Oscar for, hvilket han takkede sin daværende kæreste for under sin takketale.

- Lucy Boynton, du er hjertet af denne film. Du er mere end vanvittigt talentfuld. Du har fanget mit hjerte, sagde Rami Malek.

Hverken han eller Lucy Boynton har kommenteret deres brud, ligesom han heller ikke har kommenteret rygterne om sin nye romance med Emma Corrin.

Sponsoreret indhold