Kendte24. juni 2022

Ezra Miller anklaget for at huse tre børn og deres mor: Det flyder med våben og stoffer

Skuespilleren rammes fortsat af flere anklager, efter det lød, hvordan han skulle have taget kontrollen over teenageren Tokata Iron Eyes
Ezra Miller
Skuespiller Ezra Miller er endnu en gang blevet ramt af anklager om kontrollerende adfærd.
 Foto: MEGA

Det har på ingen måder været et nemt – eller stille – år for den 29-årige skuespiller Ezra Miller.

I foråret blev han anholdt på en karaokebar, mens han få uger efter måtte få håndjern på igen, efter han kastede en stol i hovedet på en kvinde.

Siden er anklagerne om skuespillerens væsen dog ikke blevet mindre, efter det tidligere på måneden stod klart, at han angiveligt skulle have “taget kontrollen” over skuespilleren Tokota Iron Eyes siden hun blot var 12 år gammel.

Tokota selv gik siden ud og benægtede beskyldningerne og skrev, hvordan Miller havde givet “kærlig støtte”.

Men nu er den altså gal igen.

Ifølge en far, og flere andre kilder, skulle skuespilleren lige nu huse hans tre små børn, der kun er mellem et og fem år gamle, samt børnenes mor på en gård i Vermont, der er fyldt med våben, ammunition og marihuana.

Det skriver Rolling Stone.

Artiklen fortsætter under billedet

Ezra Miller
 Foto: MEGA

To af kilderne udtrykker bekymring for børnenes sikkerhed, og det forlyder, at der ligger våben spredt rundt omkring på skuespillerens store ejendom.

Rolling Stone skulle angiveligt have set videooptagelser fra stedet, der viser mindst otte våben, flere rifler og pistoler, der alle ligger spredt rundt, så alle nemt kan komme til dem.

Nogle af våbnene skulle desuden ligge placeret tæt op af forskellige tøjdyr.

En af kilderne hævder videre, at det blot 1-årige barn skulle have taget en løs kugle fra gulvet og kommet den i munden.

Der skulle videre være tale om åbenlys brug af marihuana foran børnene.

Den kun 25-årige mor og hendes tre børn skulle angiveligt have boet på gården siden midten af april, efter at hun mødte stjernen på Hawaii måneden før.

Han har hjulpet mig

Selv nægter hun dog, at hun og børnene skulle være i fare på gården.

I stedet lyder det fra hende, at Miller skulle have hjulpet hende med at flygte fra et “voldeligt” forhold, og at hun nu er et “sikkert sted” for hende og hendes børn.

Artiklen fortsætter under billedet

Ezra Miller
Skuespilleren har allerede været anholdt to gange i 2022 og været under flere anklager om grooming af små børn.
 Foto: MEGA

Faren selv benægter alle anklager om et voldeligt forhold. I stedet mener han, at Miller fløj børnene og moren hjem til sin gård i Vermont uden hans kendskab, og at han ikke siden har haft mulighed for at tale med dem.

I midten af maj skulle en fra Vermonts Department for Children and Families have tjekket op på børnene på gården, og her lød det, at de “umiddelbart havde det godt”, men at der var “mere arbejde” at gøre.

Miller selv har endnu ikke kommenteret på den nyeste af hans mange anklager om kontrollerende og kult-lignende adfærd.

Sponsoreret indhold