Kendte12. december 2016

Av! Eventyrer pådrager sig smertefuld ”polar-penis”

Det kan være smertefuldt for de ædlere dele at opholde sig i ekstreme minusgrader. Det oplever en antarktisk eventyrers penis i disse dage. – Heldigvis har jeg nu en stor ulden hat, der er stoppet ned i den region, og det har gjort hele forskellen, udtaler den uheldige eventyrer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/polar_penis.jpg
 Foto: SPEAR17/Facebook

Det er ikke kun fingrene og næsen, der fryser, når man opholder sig i ekstreme minusgrader.

Det oplever en antarktisk eventyrers penis i disse dage.

Eventyreren Alex Brazier opholder sig i disse uger på Antarktis, hvor han sammen med fem andre vovehalse har begivet sig ud på en krævende – og altså ganske kold – vandretur.

Gruppen, der kalder sig SPEAR17, har således som mål at vandre over 1.770 kilometer uden motorhjælp på Antarktis.

Og det har altså sat sine spor på Alex Brazier, der nu har pådraget sig dét, der så flot kaldes ”polar-penis”.

Lidelsen opstår, når de ædlere dele udsættes for ekstreme minusgrader i en længere periode og viser sig som hævelser og smerter i penis. Antarktis er da også stedet, hvor man kunne risikere en så smertefuld lidelse. Det var netop i denne del af verden, at man i juli 1983 målte en kulderekord på -89,2 grader.

https://imgix.seoghoer.dk/15253548_1623044674664600_8310540504098072993_n.jpg
 (Foto: SPEAR17/Facebook)

Alex Braziers penis lider i kulden. Foto: SPEAR17/Facebook

På sin SPEAR17-blog fortæller den uheldige eventyrer, at han sammen med gruppen har haft nogle meget kolde dage med lave temperaturer og meget vind.

- Vi fandt ud af, at jeg af en eller anden grund blev meget kold i mine nedre regioner, og at der altså findes denne lidelse kaldet ”polar penis”, som lyder sjov, men som altså er ualmindelig ubehagelig og meget smertefuld, og det lider jeg altså af denne morgen.

- Heldigvis har jeg nu en stor ulden hat, der er stoppet ned i den region, og det har gjort hele forskellen, skriver den uheldige eventyrer videre.

Trods kulden regner gruppen med at forsætte ufortrødent, og målet er at have tilbagelagt de over 1.770 kilometer, så gruppen kan vende hjem til England i slutningen af januar.

Du kan følge deres eventyr lige her.

Sponsoreret indhold