Kendte23. april 2020

Eva Mendes skjuler sine børn

Skuespillerparret Eva Mendes og Ryan Gosling har sammen to børn. Men de forsøger så vidt muligt skjule dem på sociale medier
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/eva_mendes_og_ryan_gosling.jpg
 (Foto: MEGA)

Den evige debat om, hvorvidt man bør eksponere sine børn på sociale medier eller ej, har højst sandsynligt også fundet sted hjemme hos 46-årige Eva Mendes og hendes syv år yngre husbond og skuespiller Ryan Gosling.

Den smukke skuespillerinde afslører i hvert fald, at hun i den grad forsøger at skjule sine to børn, Esmeralda Amada Gosling, 5, og Amada Lee Gosling, 3, på de sociale medier.

Det skriver Hello Giggles.

Selv om Eva Mendes taler åbent om sine døtre, så forklarer hun samtidig, at de to slet ikke er gamle nok til at blive afbilledet på de sociale medier:

- Jeg taler om dem selvfølgelig, i begrænset omfang, men jeg poster ikke billeder fra vores dagligdag, forklarer Mendes.

- Og fordi min børn stadig er så små og ikke forstår, hvad det betyder at poste et billede af dem, har jeg ikke deres samtykke.

- Jeg kommer ikke til at dele billeder af dem, før de er gamle nok til netop at give deres samtykke, forklarer skuespilleren.

Eva Mendes har tidligere udtalt til Women’s Health, at hun ville fokusere på sine børn og skrue ned for sit arbejde som skuespiller.

Efter at have født sit første barn opdagede hun, at hun fik mere energi af at fokusere på rollen som mor:

- Jeg føler mig mere ambitiøs hjemme i øjeblikket, end jeg gør på min arbejdsplads, fortalte hun til magasinet tilbage i foråret 2016.

Eva Mendes og Ryan Gosling blev gift i efteråret 2016, men har dannet par siden 2011.

De to mødte hinanden under filmen ”The Place Beyond the Pines”, hvor de begge havde en hovedrolle.

Sponsoreret indhold