Kendte7. august 2023

"Euphoria"-stjernen Angus Cloud død: Nu afviser mor dødsrygter

I sidste uge blev "Euphoria"-stjernen Angus Cloud fundet død af sin egen mor. Nu afviser moren så de dødsrygter, der siden har floreret
Angus Cloud er død
Angus Cloud døde i en alder af blot 25 år.
 Foto: Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Angus Cloud død: Hans egen mor fandt ham livløs

For præcis en uge siden blev ”Euphoria"-stjernen Angus Cloud fundet død i familiens hjem i Oakland, Californien.

Selv om den præcise dødsårsag endnu ikke er blevet offentliggjort, har flere medier allerede spekuleret i, hvorfor den unge stjerne døde i en alder af blot 25 år.

Ifølge amerikanske medier var han således hårdt plaget af selvmordstanker og depression i kølvandet på faderens nylige død.

Men de rygter er usande, fastslår Angus Clouds mor nu.

I et hjerteskærende opslag på Facebook fastholder Lisa Cloud – der selv fandt sønnen død – at han ”ikke havde planer om at ende sit eget liv”.

Hvis du er i krise

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen.

  • Du kan kontakte Livsliniens telefonrådgivning, 70 201 201 alle årets dage fra kl. 11-05

– Selv om min søn var i dyb sorg over sin fars død, var han sidste dag en glædesfyldt dag. Han var ved at indrette sit værelse og flyttede ting rundt, fordi han havde planer om at blive boende i det hjem, han elskede. Han talte om sin lyst til at hjælpe sin søster på college og også hjælpe sin mor emotionelt og økonomisk.

– Han havde ikke planer om at ende sit eget liv. Da vi gav hinanden et godnatkram, fortalte vi hinanden, hvor meget vi elskede hinanden, og han sagde, at vi ville ses næste morgen, skriver Lisa Cloud, før hun tilføjer, at hun ikke ved, hvad hendes søn ”puttede i sin krop efter det”.

Angus Cloud er død
Selv om Angus Cloud var knust over faderens død, havde han ikke intentioner om at ende sit eget liv.
 Foto: Faye Sadou/MediaPunch/IPx

– Vi finder måske ud af, at han ved et uheld og på tragisk vis tog en overdosis, men det er ovenud klart, at han ikke havde intentioner om at forlade denne verden, lyder det videre fra den knuste mor.

Angus Cloud var især kendt fra tv-serien "Euphoria", hvor han spillede over for filmstjernen Zendaya.

Sponsoreret indhold