Kendte14. februar 2023

Ethan Hawke hyldes for hylende morsom Rihanna-joke

Filmstjernen reagerer ENDELIG på famøse billeder, der fik ham og Rihanna til at gå viralt for år tilbage. Og folk elsker hans reaktion
Ethan Hawke reagerer ENDELIG på famøse billeder med Rihanna.
Ethan Hawke reagerer ENDELIG på famøse billeder med Rihanna.
 Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP

Der findes ikke meget bedre mennesker end dem, der har evnen til at grine af sig selv - og det må man i den grad sige, at Ethan Hawke formår.

Skuespilleren gik tilbage i 2015 viralt efter et møde med sangerinden Rihanna til en NBA-kamp.

Her var den i dag 52-årige filmstjerne inde og se en All Star-kamp sammen med sin søn, Levon Roan Thurman-Hawke, der dengang var 13 år gammel.

Billeder viste dengang, at sønnike i første omgang havde fået plads ved siden af Rihanna, men at Ethan Hawke på mystisk vis pludselig selv sad ved siden popstjernen.

Efterfølgende blev skuespilleren drillet godt og grundigt på sociale medier for at ofre sin søn for selv at kunne gnubbe skuldre med den smukke sangerinde.

Drilleriet har fortsat i årevis, og Ethan Hawkes 24-årige datter, "Stranger Things"-stjernen Maya Hawke, har sågar også været med til at stikke til sin far.

Hun delte sidste år billederne på Instagram i forbindelse med Fars Dag og skrev følgende:

- Glædelig Fars Dag. Især til Ethan Hawke for at tvinge sin søn til at skifte sæde, så han selv kunne komme tæt på Rihanna.

Ethan Hawke har aldrig selv kommenteret de famøse billeder. Før nu.

I kølvandet på året Super Bowl-finale søndag, hvor Rihanna optrådte, har skuespilleren nemlig valgt at dele billederne selv.

Det har han gjort på Instagram, hvor han har joket med situationen dengang.

- Efter Rihannas geniale optræden håber jeg, at min søn nu kan tilgive sin far i sit hjerte for, at han stjal hans øjeblik dengang, skriver han.

Ethan Hawke delte sit opslag mandag aften, og det er strømmet ind med kommentarer, der synes, at skuespilleren er hylende morsom.

Flere store stjerner har også kommenteret.

For eksempel skriver Gwyneth Paltrow følgende: "For guds skyld! Kan du sætte dig ordentligt op? Du sidder ved siden af Rihanna!"

Også tv-værten Andy Cohen har kommenteret opslaget og skriver: "Bedste billede nogensinde", mens skuespillerinden Alyssa Milano skriver følgende:

- Jeg er ikke sikker på, at jeg selv havde siddet sådan, hvis jeg sad ved siden af en gudinde.

Ethan Hawke deler datteren Maya Hawke og sønnen Levon Roan Thurman-Hawke med "Pulp Fiction"-stjernen Uma Thurman, som han var gift med frem til 2005.

I 2008 giftede han sig med skuespillerinden Ryan Shawhughes, som han ligeledes har to børn med.

Sponsoreret indhold