Kendte25. juli 2022

”Et mesterværk”: Se det fantastiske øjeblik mellem Vingegaard og kæresten

Opbakningen fra hjemmefronten – og fra sin egen lille familie bestående af kæresten Trine og datteren Frida – har hele vejen frem til podiet betydet en del for den 25-årige Tour de France-vinder
Cykelholdet Jumbo-Vismas egen fotograf fangede dette magiske øjeblik mellem Jonas og kæresten Trine lige efter sejren 
Cykelholdet Jumbo-Vismas egen fotograf fangede dette magiske øjeblik mellem Jonas og kæresten Trine lige efter sejren
 Foto: Jumbo-Visma, Twitter

”Et pragtfuldt billede!”

”Det er ægte kærlighed”

Sådan lyder nogle af reaktionerne på et ganske særligt billede, der efter Jonas Vingegaards sejrsfejring i går, står tilbage som et af dem, man virkelig husker.

Billedet er taget af cykelholdet Jumbo-Visma, som den danske rytter cykler for.

Hele verden blik var i går rettet mod den unge dansker, der efter hård træning og en kraftpræstation uden lige gennem de seneste tre uger, endelig kunne gå på podiet og modtage sin hæder som vinder af årets Tour de France.

Hvilken kærlighedshistorie

Aftenens fejring efterfølgende kastede naturligvis billeder af alle mulige slags af sig.

Jonas står med statsminister Mette Frederiksen. Jonas kysser kæresten Trine Marie Hansen. Joans står med svigermor Rosa Kildahl – som mange danskere husker fra ”Den store bagedyst”.

Se dem her:

Alligevel må det være billedet af Jonas Vingegaard med sin store kærlighed – og evige støtte – der løber med prisen for det mest bjergtagende.

– Hvilken (kærligheds)historie dette er, skriver cykelholder Jumbo-Visma, som også tilføjer et lille gult hjerte i deres beskrivelse over billedet.

Jonas som "sofakartoffel"

Billedet, som de selv kalder et ”mesterværk”, er taget efter Jonas Vingegaards tur over målstregen i Paris i hvad der ligner et privat hjørne, hvor kæresteparret nyder en stille stund i en sofa.

Og her – dagen efter – hiver det vilde foto både likes og kommentarer hjem på de sociale medier.

– Jeg håber oprigtigt, at de snart finder noget ro sammen hjemme i Danmark – med Jonas som sofakartoffel foran Netflix, skriver en bruger.

En anden profil – der kombinerer interessen for cykling og franske vine – bemærker, at fotografiet næsten ligner et oliemaleri.

– Vi er nødt til at få Caravaggio til at male dette mesterværk, skriver vedkommende med reference til den berømte italienske barokmaler.

Sponsoreret indhold