Kendte21. september 2021

Esben Dalgaard efter dødsdom: Livet skal leves

Trods alvorlig sygdom var det en positiv og livsbekræftende Esben Dalgaard, der tirsdag aften deltog i premieren på ”Kastanjemanden”
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For seks dage siden afslørede Esben Dalgaard, 45, at han endnu engang er blevet ramt af kræft.

Den populære skuespiller måtte på samme tid fortælle, at kræften desværre har spredt sig til flere steder i kroppen og nu er uhelbredelig.

Men trods den hårde dom fra lægerne var det en både glad, positiv og livsbekræftende Esben Dalgaard, der tirsdag aften deltog i premieren på ”Kastanjemanden”:

- Det går godt, jeg har det udmærket. Jeg er jo i behandling, lød det fra en glad Esben Dalgaard.

- Jeg har det udmærket fysisk, mentalt er det selvfølgeligt udfordrende at få en dødsdom…. Det er mental hårdt, fortæller Esben Dalgaard, der med egne ord har fået at vide fra lægerne, at han ”ikke skal kigge ind i en lang fremtid”.

Heldigvis er den populære skuespiller begyndt i en forholdsvis ny behandlingsform – en såkaldt immunterapi – der giver håb om mere tid sammen med familien, der foruden hustruen Charlotte også tæller parrets to børn:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2021-09-21_kl._19.21.10.png
 (Foto: Martin Høien)

Esben Dalgaard fik konstateret en aggressiv form for modermærkekræft tilbage i 2012, efter hans hustru, Charlotte, havde prikket til ham for at komme til lægen. Foto: Martin Høien

- Hvis den virker på mig, så er det nogle andre udsigter, og lige nu virker det til, at den virker godt på mig. Jeg mangler nogle endelige svar på, om den hjælper, som kommer, når jeg får svar fra nogle scanninger inden længe, fortæller skuespilleren videre.

- Jeg bliver nødt til at tro på det. Jeg har to unger og en dejlig kone. Og livet fortsætter, og jeg arbejder. Jeg kunne godt lægge mig på sofaen, men det ville ikke give en mening. Vi prøver at leve livet fuldt ud og se på det gode. Det er målet, siger skuespilleren, der har et andet mål midt i kampen mod den frygtede sygdom:

- Jeg vil hjælpe andre med at huske på at få tjekket deres modermærker. Og jeg har fået så mange positive tilbagemeldinger fra folk, der nu har fået tjekket deres. Det gør mig glad. Så er der pludselig en lille smule mening i meningsløsheden.

Sponsoreret indhold