Kendte20. april 2023

Esben Bjerre får hjælp fra mangemillionær

Den kendte vært kæmper en hård kamp for at redde historisk dårlig investering
Esben Bjerre er her fotograferet med sin Monte Carlo-partner, Peter Falktoft.
Esben Bjerre er her fotograferet med sin Monte Carlo-partner, Peter Falktoft.
 Foto: Scanpix Denmark

Man må sige, at Esben Bjerre er en ihærdig mand.

Den berømte tv- og radiovært købte tidligere på året konkursboet Arne Aksel og fik på den måde hundrede procent ejerskab over gardinvirksomheden, men satsningen har indtil videre været op ad bakke.

Den 36-årige kendis er dog ikke en mand, der giver op, og han går derfor nu all in og får hjælp fra mangemillionæren Ian Winther-Høiland.

Det skriver Finans.

Til mediet kalder Esben Bjerre sin Arne Aksel-satsning for en indtil videre "historisk dårlig investering", men han håber på, at den succesfulde jetset-investor kan hjælpe ham med at få styr på biksen.

Ian Winther-Høiland har indtil nu kun været en del af direktionen, men bliver nu lukket ind i både ejerkredsen og driften, og han bliver derfor nu en ligeværdig partner med den kendte tv- og radiovært.

Ifølge Esben Bjerre skal rigmanden hjælpe med at få mere styr på økonomien, da virksomheden indtil nu mere har haft fokus på det kreative end på at betale regningerne.

Og mon ikke Ian Winther-Høiland nok skal kunne hjælpe Esben Bjerre med projektet.

Mangemillionæren formåede i hvert fald at opbygge et forretningsimperium bestående af alt fra ejendomsinvestering- og administration til byggerådgivning samt frisørkæden handwerk, inden han overhovedet var fyldt 30 år.

Siden er der kommet adskillige flere firmaer til, og egenkapitalen i hans holdingselskab alene lød tilbage i januar på svimlende 146.736.205 kr.

Sponsoreret indhold