Kendte 20. maj

Erling Haalands dyre afskedsgave til holdkammeraterne: Gav Rolex- og Omega-ure

Erling Haaland har været i det helt store gavehumør inden afskeden med Borussia Dortmund
Foto: MEGA

Det er normalt ens kollegaer, der giver en afskedsgave, når man forlader ens arbejdsplads som tak for et godt samarbejde.

I den tyske storklub Borussia Dortmund har den unge, norske stjerneangriber Erling Haaland syntes, at det skulle være den anden vej rundt.

Efter to et halvt år i klubben har den 21-årige fodboldspiller sat kursen mod stenrige Manchester City. Men inden han forlader den tyske klub til fordel for England, ville han gerne sige et ordentlig farvel til klubben, som han har spillet 89 kampe og scoret 86 mål for.

Det må man sige, han har fået gjort.

Ifølge det tyske medie Bild har Haaland givet sine holdkammerater 33 Rolex-ure, der også er blevet personliggjort med indgraveringer.

Og det har ikke været billigt for nordmanden. Urene, der er af modellen Submariner, har kostet i omegnen af 100.000 kroner. Derudover gav han også 20 Omega-ure til andre ansatte i klubben. De var dog noget billigere.

I alt har Haaland brugt omkring fire millioner kroner på den fornemme afskedsgave, der også lige ankom med limousiner fra Holland.

Selv om beløbet lyder af meget, så er det næppe den store udgift for den norske stjerneangriber, der er blevet solgt til Manchester City for cirka 450 millioner kroner, hvor han står til at få en ugeløn på 3,2 millioner kroner.

Sponsoreret indhold