Kendte29. december 2022

Er Kanye West forsvundet? Sagsøges for 31,5 millioner kroner

Kanye West ser ud til at være forsvundet. I hvert fald kan hans tidligere business manager ikke finde en adresse på rapperen, da han forsøger at sagsøge ham
Det er svært at finde Kanye West. Det har hans tidligere business manager Thomas St. John oplevet i et forsøg på at sagsøge rapperen.
Det er svært at finde Kanye West. Det har hans tidligere business manager Thomas St. John oplevet i et forsøg på at sagsøge rapperen.
 Foto: Cltn Ggre/Backgrid/Ritzau Scanpix

Kanye Wests tidligere business manager har sagsøgt den kontroversielle rapper for over 31,5 millioner kroner.

Men der er et problem.

Det ser ud til, at rapperen er forsvundet.

The Sun skriver, at den tidligere business manager Thomas St. John har fortalt retten, at det ikke har været muligt at finde en korrekt adresse på Kanye.

Dermed har det heller ikke været muligt for Thomas St. John at aflevere dokumenterne med søgsmålet til Hr. West.

Thomas St. John forsøgte at sagsøge Kanye West for to måneder siden, men i retsdokumenter fra 19. december lyder det, at den tidligere business manager har søgt om forlængelse i sagen, fordi det ikke har været muligt for ham at finde nogle korrekte adresser på rapperen.

St. John sagsøger Kanye, da han angiveligt ikke er blevet betalt for de 18 måneder, han var garanteret i rollen, som rapperens finansielle rådgiver og Chief Financial Officer for firmaet Yeezy.

Her var det meningen, at Thomas St. John skulle betales omkring 2,1 millioner kroner om måneden, og han mangler angiveligt betaling for tre af de 18 måneder.

I januar 2022 var Kanye West angiveligt tændt af på Thomas St. John og råbt og skreget af ham, at han ikke ville arbejde med ham mere.

I søgsmålet står der:

“Da Hr. West blev konfronteret med den 18-måneder lange kontrakt, sagde Hr. West to den forurettede: ’Den 18 måneder lange kontrakt var bullshit’ og ’Du er sindssyg for at tro, at jeg ville overholde den.’”

Hverken Kanye West eller hans advokater har svaret på søgsmålet, og det er også derfor, at Thomas St. John har søgt om at få mere tid.

Sponsoreret indhold