Er det unfair, at Vicky Knudsen får hjælp fra Anders Hemmingsen?

Det har skabt meget postyr, at Anders Hemmingsen har kastet sin kærlighed på "Vild med dans"-deltageren Vicky Knudsen.

Men er det unfair, at han opfordrer sine mere end en million følgere på Instagram til at stemme på hende?

Ikke nødvendigvis lyder det fra BILLED-BLADET's "Vild med dans"-ekspert Helle Skram de Fries. 

- Det er et svært spørgsmål, for man kan sige, at det jo er i orden forstået på den måde, at det langt hen ad vejen er seerne, der bestemmer. Men på en måde er det heller ikke helt tro mod konceptet i "Vild med dans", lyder det fra eksperten.

Står til Nicklas Lagerstorf, der er en af SE og HØR's "Vild med dans"-eksperter, skal TV 2 være glade for, at de har en af Danmarks største influenceres opbakning hver fredag. 

- TV 2 skal bare omfavne det og være glade for, at hans kæmpe reach på Instagram, når ud til en masse unge, der ikke ser flow-tv. Jeg synes, at det er fedt, at Anders viser interesse, lyder det fra Nicklas Lagerstorf. 

Men skal man ikke bare acceptere, at Instagram, der først er kommet til verden, efter "Vild med dans" havde premiere i 2005, har en stor indflydelse i verden i dag. 

- Jo, og man skal i det hele taget acceptere, at det er en del af verden. Man er jo nødt til at acceptere, at verden flytter sig, og så må man flytte sig med den, lyder det fra Helle Skram de Fries.

Blandt årets deltagere finder man både influenceren Emili Sindlev og musikeren Faustix, der også har mange følgere på de sociale medier. 

Der er dog en forskel her, mener Helle Skram de Fries. 

- De har jo selv inviteret Emili Sindlev ind, og det har de ikke med Anders, slår hun fast. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close