Kendte8. februar 2021

Er det her verdens værste Zoom-møde? Tager internettet med storm

Hele internettet har fået respekt for den britiske kvinde Jackie Weaver, som prøver at holde styr på gemytterne i et Zoom-møde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2021-02-08_kl._09.16.49.png
 Foto: YouTube

Et Zoom-møde, som er afholdt af Handforth Parish Council Planning & Environment Committee, er gået viralt på nettet, fordi der sker så mange vanivittige ting, at halvdelen kunne være nok.

Der er ikke blot tale om, at nogen glemmer at slukke for mikrofonen. Lokalrådets møde er så spækket med drama, at selv det mest sete realityshow må se sig slået på målstregen.

Mødet ledes af en kvinde ved navn Jackie Weaver, og hun hyldes nu på nettet for at være det mest tålmodige menneske på jorden.

Under mødet, hvor hovedparten af deltagerne er ældrer herrer, er der både nogen, der bliver smidt ud, fordi de er så irriterende, nogen går på toilettet for åben mikrofon, og det anfægtes gang på gang, om mødet nu er indkaldt på lovlig vis.

Det skorter bestemt ikke på bandeord og høje tonelejer, mens Handforth Parish Council Planning & Environment Committee holder møde, men Jackie Weaver formår at holde hovedet koldt.

På et tidspunkt beskylder en af mødedeltagerne en af de andre for at kalde sig selv for "clerk", selv om han ikke er det.

- I kan fremover kalde mig for Britney Spears, siger hun i en akavet forsøg på at redde situationen.

Du kan se uddrag fra det virale møde herunder:

Sponsoreret indhold