Kendte 4. marts 2020

Er Britney færdig med at lave musik?

Den ene af Britneys to sønner er kommet på Instagram. I den forbindelse kom han muligvis til at afsløre lidt for meget om sin popstjernemor.
Foto: MEGA

Britneys yngste søn, Jayden James, er kommet på Instagram til stor fornøjelse for alverdens Britney-fans. I en livestream, som fandt sted tirsdag, afslørede den kun 13-årige dreng et par hemmeligheder om sin mor. 

Da en af Jaydens nye følgere spurgte ind til om Britney havde nogle planer om at lave noget ny musik i den nærmeste fremtid, svarede han: 

- Jeg har faktisk ikke set hende lave særlig meget musik overhovedet.

Han kunne også afsløre, at da han på et tidspunkt selv havde spurgt sin mor om, hvornår hun ville lave mere musik, havde hendes svar været:

- Jeg kan huske, at jeg på et tidspunkt spurgte hende: 'Mor, hvad sker der med din musik?' og hun svarede: 'Jeg ved det ikke skat, jeg tror, jeg måske bare stopper.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Et svar der chokerede Jayden, men måske ikke af den grund, som fans gerne ville have. Hans svar til sin berømte mor var nemlig:

- Hvad? Hvad er det, du siger? Ved du, hvor meget du tjener på det? 

Den unge dreng fik også sagt, at han synes, morfaderen, Jaime Spears, er "et stort røvhul, der bare kan dø". 

Jamie Spears er Britneys juridiske værge, hvilket betyder, at det er ham, der har kontrollen over hendes personlige og økonomiske beslutninger. Jamie har været værge for Britney siden hendes famøse nedbrud i 2007. 

Britney-fans var lynhurtige til at fange dele af spørgsmål fra Jaydens livestream:

Sidste år besluttede popstjernen at sætte karrieren på pause og udskyde sit populære Las Vegas-show på ubestemt tid som følge af, at hendes far blev indlagt på hospitalet og var alvorligt syg. 

Jaydens Instagram-profil er tirsdag blevet gjort privat, så det ikke længere er muligt at se hans livestream eller opslag.

Britney har ikke udgivet noget musik siden albummet "Glory", der udkom i 2016.

Sponsoreret indhold