Er Blac Chyna gravid?

Blac Chyna til dette års Oscar-uddeling.

Blac Chyna til dette års Oscar-uddeling.

Foto: MEGA

Blac Chyna skabte forvirring, da hun dukkede op til dette års Oscar-fest - og skandalestjernen fortsætter med at vække undren. 

Den 31-årige model, der er mest kendt for at have datteren Dream med Rob Kardashian, postede for kort tid siden et billede på Instagram, der giver anledning til at tro, at hun venter sit tredje barn. 

Foto: Instagram/ blacchyna

Få minutter efter hun havde slået et scanningsbillede med den korte beskrivelse "Blessed 2020" op, slettede hun det dog igen. 

Som bekendt glemmer internettet dog ikke - i form af screenshots - og spørgsmålet er så, om Blac Chyna er gravid eller ej? 

Artiklen fortsætter under billedet.

Her er det Blac Chyna, der ankommer i en Dona Matoshi-kjole.

Der var ikke meget voksende babybule at se på Blac Chyna, da hun søndag gik på den røde løber til Oscar-feste,. hvor hun var musikproduceren Christopher Trujillos date. Foto: MEGA

Blac Chyna, hvis borgerlige navn er Angela Renée White, har udover datteren Dream også sønnen King Cairo med rapperen Tyga.

OPDATERET KL. 21:37: På sin Instagram Story afslører Blac Chyna nu, at scanningsbilledet ikke er hendes. Hun lykønsker den russiske YouTube-stjerne Goar Avetisyan, der skal være mor. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close