Kendte13. januar 2022

Er 13. januar den mest sexede fødselsdag?

Er den 13. januar den mest sexede fødselsdato, man kan have? Man deler i hvert fald fødselsdag med en række meget flotte herrer
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/design_uden_navn_2_0.png
 (Foto: MEGA)

Er 13. januar den mest sexede fødselsdato, man kan have?

På magasinet Peoples årlige liste over 'Sexiest Man Alive' begynder der nemlig at danne sig et mønster, når det kommer til, hvilken dag de pæne mænd er født på.

13. januar er nemlig fødselsdagen for mindst fire mænd, der har optrådt i – eller er blevet sat i forbindelse med – Peoples magasin med de pæne mænd.

Ifølge People selv har fire sexede skuespillere fødselsdag den samme dag.

Liam Hemsworth

Det drejer dig om Liam Hemsworth - der er bror til den lige så sexede Chris Hemsworth, der i 2014 løb med den ærefulde titel.

Liam Hemsworth er aldrig selv blevet kåret til verdens mest sexede mand, men med ligheden mellem ham og Chris kunne prisen lige så godt have gået til Liam.

13. januar fylder Liam Hemsworth 32 år.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/liam_hemsworth.jpg
 (Foto: MEGA)

Hemsworth-familien har været heldige med generne. Liam Hemsworth er bror til Chris Hemsworth, der i 2014 fik hæderen, som den mest sexede mand. Foto: MEGA.

Orlando Bloom

Den sexede ’Ringenes Herre’- og ’Pirates of the Caribbean’-skuespiller har også fødselsdag 13. januar. Heller ikke han har fået udmærkelsen som den mest sexede mand i verden, men med det udseende må han have været topkandidat i mange år.

I 2004 var han første gang inde i billedet til verdens mest sexede mand. Det år var det en anden skuespiller, der løb med hæderen. Nemlig ’The Holiday’-skuespilleren Jude Law.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mega634814_002.jpg
 (Foto: MEGA)

Orlando Bloom er uden tvivl balndt de mest sexede mænd i verden, men han er aldrig blevet hædret som den mest sexede. Foto: MEGA.

Patrick Dempsey

Da han for alvor brød i gennem på det store lærred, blev han kendt som ’McDreamy’ i tv-serien ’Greys Anatomy’.

Patrick Dempsey har været inde over verdens mest sexede mand flere gange uden at vinde den, men derfor er der mange, der nok stadig sidder og savler over den flotte skuespiller, der 13 januar 2022 fylder 56 år.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/patrick_dempsey.jpg
 (Foto: MEGA)

Patrick Dempsey fylder 56 år 13. januar. 'McDreamy' har dog aldrig vundet hæderen som verdens mest sexede mand, men han kan kun have været tæt på. Foto: MEGA.

Michael Peña

Selvom han endnu ikke har scoret sig en plads på listen over verdens mest sexede mand, så fremhæver People ham som en af de sexede mænd, der sammen med de andre deler fødselsdato 13. januar.

Peña har medvirket i den populære Netflix-serie ’Narcos’ og filmen ’Million Dollar Baby’.

Far også inkluderet

Udover de fire skuespillere fremhæver People også faren til en dobbelt vinder af verdens mest sexede mand. Nemlig George Clooneys far Nick Clooney, der 13. januar fylder hele 88 år.

I 2021 var det den amerikanske skuespiller Paul Rudd, der løb med hæderen og kåringen som verdens mest sexede mand fra People.

Sponsoreret indhold