Kendte6. juli 2020

Enormt millionbeløb: Christiane Schaumburg-Müller køber villa med kæresten

Christiane Schaumburg-Müller og kæresten Daniel Åxman har brugt millioner på et nyt hus i Gentofte
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/christiane.jpg
 (Foto: Privat)

Den ultrakendte Vild Med Dans-værtinde Christiane Schaumburg-Müller og kæresten Daniel Åxman har købt fælles kvadratmeter i den eksklusive forstadskommune Gentofte.

Parret kan således se frem til at rykke ind i en villa på hele 528 kvadratmeter fordelt på ti værelser – og med et tilhørende grundareal på næsten 1.600 kvadratmeter.

Det skriver boligsitet Boliga.dk

Artiklen forsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/christiane_hus.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Christiane købte dette hus efter skilsmissen fra L.O.C. Foto: Kaspar Wenstrup

For kvadratmeterne har Schaumburg-Müller og Åxman, der offentliggjorde deres forhold tidligere på året, lagt intet mindre end 31,5 millioner kroner. Det gør handlen til en af de hidtil dyreste, der er indgået i år.

Ifølge tinglysningen af handlen, der netop er gået igennem, er der tale om et såkaldt mageskifte, hvor parterne i handlen bytter ejendom – og en eventuel værdiforskel betales.

Aktivt år på marked

Christiane Schaumburg-Müller og Daniel Åxman har haft et ganske aktivt år på boligmarkedet.

Sidste efterår købte TV-darlingen ifølge Boligas oplysninger sin eksmand, rapperen L.O.C., ud af parrets hjem i Hellerup.

Artiklen forsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/christiane_0.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Christiane flytter sammen med sin nye mand. Foto: Hanne Juul

Mens Åxman udbød sine næsten 300 kvadratmeter villa til salg i slutningen af april i år – efter kun at have ejet adressen i et års tid.

Ejendommen er til salg hos Lokalbolig Hellerup – der beskriver den som en ”udsøgt drømmebolig midt i Hellerup”.

Også Christiane Schaumburg-Müllers villa ligger i Hellerup – og dermed er det altså ikke langt, flyttebilerne skal køre for at finde hjem til det nye hus, der ligger ganske tæt på Bernstorff Slotshave i Gentofte. Ifølge tinglysningen overtager parret adressen til august.

Danskerne kender blandt andet Christiane Schaumburg-Müller som skuespillerinde i Den Skaldede Frisør og i 2900 Happiness - mens hendes CV også tæller værtinde-roller i programmer som Boogie og Zulu Kvæg-ræs.

Daniel Åxman er derimod knap så vant til rampelyset, omend han blandt andet har gjort sig bemærket ved at have købt Asiens dyreste lejlighed gennem selskabet Lead Connection Limited. Prisen lød ifølge flere medier på 430 millioner kroner.

Se Daniel Åxmans villa til salg her

Sponsoreret indhold