Only in America! Enlig mor sagsøgt - sønnen sagde, "Julemanden findes ikke"

Foto: All Over Press

Foto: All Over Press

All Over Press

En mor fra det sydlige Californien i USA ved ikke, om hun skal grine eller græde.

Hendes søn har nemlig fortalt til andre børn i skolen, at Julemanden ikke eksisterer. 

Og nu er hun blevet sagsøgt af byens andre mødre.

Jep... du læste rigtigt.

Det skriver hun i en post på Reddit.com.

- I sidste uge fortalte min søn, som går i første klasse, til en gruppe børn (som jeg anslår til at være fra børnehaven til fjerde klasse) at julemanden ikke findes. Disse alvidende skolebestyrelses-forstadskoner var rasende (børnenes mødre), skriver den forundrede og forbavsede mor i begyndelsen af sit indlæg.

Samme dag, som hun skrev indlægget, modtog hun et truende brev fra et lokalt elite-advokatbureau.

Hun var ifølge brevet ansvarlig for, at børnene har taget følelsesmæssigt skade, for åbenlyst at foragte forældrenes rettigheder og for at fremme tabet af uskyld hos de i alt otte børn.

Ifølge moderen har én af mødrene til de (traumatiserede) børn en bror, som er ansat i advokatfirmaet.

Ifølge brevet skal sønnen fremover holde sig fra de otte andre børn, ligesom han aldrig nogensinde må lege med dem. Alt sammen fordi han sagde, at julemanden ikke findes... Hmm...

- Og her er glasuren på kagen, skriver moderen i sit indlæg og fortsætter:

- Brevet meddeler, at jeg skal betale for en helt ifennem interaktiv ”julemandsoplevelse”, hvor en julemand skal hyres til at være vært for en ”julemandsoplevelse” i ét af børnenes hjem og uddele gaver (på min regning), synge sange med alle otte børn, og tilbyde generel julestemning. Formålet med dette er at ”vende den skade, som min søn har forvoldt og genvinde den barnlige forundring, der præger juledagene”.

Den sagsøgte mor er enlig mor, og hun aner ikke, hvordan hun på nogen måde kan betale sådan et gilde, og nu søger hun gode råd på det sociale medie Reddit. Og der er naturligvis allerede væltet masser af tips ind. Imens har hun kommet med en tilføjelse i julemands-sagen:

Den sagsøgte mor har fået kontakt til skolens rektor, som er opmærksom på ”skolebestyrelsesdramaet”.

Én af de andre mødre havde nemlig ringet til ham nogle dage i forvejen og spurgt, hvad han ville gøre ved situationen. Sammen fik rektor og den sagsøgte mor sig et grin på kvindens bekostning, skriver moderen til slut i sit indlæg.

Hun lover endvidere at opdatere indlægget så snart, at hun har holdt et møde med rektor, og du kan følge med i, hvad der sker i den tossede sag her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close